от Джош Ходник

Пенитенциарът на Съединените щати в Поллок, Луизиана седи идеално в центъра на щата Луизиана. Този затвор с максимална сигурност се счита от много за най-насилствения затвор във федералната система. В него се помещават затворници, които са били осъдени на живот без условно освобождаване или присъда толкова дълго, че няма начин те никога да не надхвърлят 30 -крачните стени на затвора, докато не бъдат придружени в кутия с желание.

Знаейки, че ще умреш в затвора, независимо от това какво престъпление е извършено, трябва да бъде трудно хапче за преглъщане. Със затвор, пълен със затворници, които не остават нищо да губят от действията си, подхранва насилието в Поллок и други затвори като него.

Когато за първи път започнах да произвеждам анаболни стероиди за моите лаборатории за марка Pinnacle, разбрах, че вероятно съм изправен пред затвора, ако ме хванат, но това, което дойде след ареста ми, беше извън всичко, което някога съм си представял. За разлика от много подсъдими, които бяха преследвани около времето на операция RAW Deal, бях обвинен сам и без никакви съотборници. Това показва, че аз бях единственият човек, преследван за участие в лаборатории на Pinnacle, въпреки че няколко души помогнаха за разпространението и други неща, които участваха в тази операция. Нямаше сътрудничество или преговори и аз бях осъден на върха на федералните указания за присъда, наложени ми, което беше 63 месеца.

Когато някой е осъден във федералната система, не е известно къде той или тя ще изтърпя присъдата им, докато регионален офис извън Далас, Тексас ги определя. Този процес може да отнеме до месец, а междувременно затворникът няма представа къде ще изтърпи присъдата си в затвора. Политика е, че когато е определен затворник, той няма да бъде разкрит на затворника преди транспортирането поради съображения за безопасност.

След ареста си от FDA седях в център за задържане с гаранция, отказан във Форт Уърт, Тексас, докато минавах през съдебния процес, който отне близо 7 месеца. През това време бях настанен с други затворници от всички нива на безопасност. Със присъда на стероиди и само на 63 месеца присъда, реших, че ще изтърпя присъдата си в затвор с ниска или средна безопасност във федералната система. След като разговарях с други затворници, разбрах, че това ще са най -лесните места за правене на време. Чух ужасни истории за затворите с максимална сигурност, които са известни още като пенитенти на Съединените щати във федералната система. Тези места бяха известни с изключително насилие и не беше някъде, където исках да прекарам времето си. В крайна сметка исках да се прибера в даден момент.
В неделя вечер 3 седмици след като бях осъден в съда, ми казаха, че на следващата сутрин ще тръгна да отида в затвора в 6 часа сутринта. На следващата сутрин станах и събрах целия си имот заедно. Бях придружен долу до обработващ етаж, където цялата ми документация беше завършена, моята собственост претърси и където ръцете и краката ми бяха оковани. Докато седях в задържана клетка, заобиколена от барове, виждах кутията, която държеше цялата ми собственост. Погледнах отблизо кутията през решетките и видях писането „Полок USP“ върху нея. Тогава разбрах, че отивам в затвор с максимална сигурност. Сигурен съм, че сърцето ми прескочи няколко удара, когато видях тези думи. Знаех какво съм чувал за Поллок и други затвори като него и се зачудих дали има грешка, когато бях определена там. Знаех, че наистина няма значение как се е случило, но че съм се насочил там, независимо. Оставих центъра за задържане във Форт Уърт онзи ден в автобус и се отправих към прехвърлянето в Оклахома Сити, където щях да взема в самолет до крайната ми дестинация в Луизиана.

По време на федералната си присъда разбрах колко тежки правоприлагащи органи са получили да преследват анаболни стероидни случаи. Бях осъден на толкова време, колкото хората, които бяха осъдени за разпространение на кокаин и много повече от много хора, осъдени за банков грабеж. Анаболните стероиди са планирано 3 лекарство. DEA и FDA планират лекарства от тяхното тълкуване на потенциала на лекарството за злоупотреба и колко е необходимо за медицинско лечение. Тези две агенции получиха едно нещо идеално, като планираха стероиди под хероин, метамфетамини и кокаин, но те го разбраха напълно, като го планираха с кетамин, хидрокодон и кодеин. Тези лекарства посочиха, че имат много по-висок процент на злоупотреба и дългосрочни здравословни проблеми.

Работата е там, че наркоманите употребяват лекарства, за да се повишат, да се пристрастяват и да продължат да се използват, за да се чувстват нормални или да не се чувстват болни. Това не е така при анаболни стероиди, въпреки че те се третират от органите на реда по този начин. Анаболните стероиди обикновено се използват от здрави възрастни, които водят здравословен начин на живот. Колко често ще намерите кокаин или зависим от мет, който всеки ден ходи на фитнес и се яде и живее идеално, за да изглежда добре, да се чувства добре и да живее по -здравословен живот? Това не се случва, но това е лайфстайл бодибилдингDers и/или стероидни потребители живеят.
Бившият президент Джордж Буш може би е получил топката да се търкаля по засилената криминализация на анаболни стероиди по време на неговото обръщение на състоянието на Съюза през 2004 г., което се фокусира върху елиминирането на стероидите от бейзбола и други професионални спортове. Скоро след коментарите на Буш, комисия за дома отвори публичен набор от изслушвания, които ще извикат някои от най -големите звезди на бейзбола, за да свидетелстват. Тези изслушвания може да са променили играта на бейзбол и мнението на обществеността за анаболни стероиди завинаги. След речта си Мерил Стрийп каза, че това не е решаващ въпрос за страната ни се подиграваше на Буш. Въпреки че Мерил Стрийп може да не е експерт по анаболни стероиди, тя разбира, че има много повече проблеми, които трябва да имат приоритет пред анаболните стероиди в тази страна. Просто изглежда, че федералното правителство не получава това и стига законите, свързани с анаболните стероиди, не се променят в обратна посока, отколкото са преминали през последното десетилетие, наказанието, свързано с тези лекарства, само ще се влоши.