се присъедини към Fitbit Ultramarathoner Dean Karnazes, докато той води безплатен тренировъчен старт от магазина на North Fac мост на портата.

Северното лице ще бъде домакин на демонстрация и клиника за обувки, където можете да изпробвате обувките на North Face за вашето бягане, като серията Ultra Protection. Можете да опитате някои нови ритници, да ги тествате в движение заедно с Дийн и да влезете, за да спечелите двойка.

Плюс това, можете да влезете, за да спечелите безплатно влизане в състезанието в Tiburon ½ Marathon & 5K и Fitbit устройство.

Няма нужда да се регистрирате за това събитие, така че просто елате и направете страхотен тренировъчен старт с любимия си бегач Дийн Карназес!

Тази информация е само за образователни цели и не е предназначена като заместител на медицинска диагноза или лечение. Не трябва да използвате тази информация, за да диагностицирате или лекувате здравословен проблем или състояние. Винаги се консултирайте с вашия лекар, преди да промените диетата си, да променяте навиците си за сън, да приемате добавки или да започнете нова фитнес рутина.