Честит петък! По някаква причина Бен, както и двамата се събудих около 4:45 сутринта, както и не можах да се върна да спя. Вместо да се бори с него, той се подготви за работа, както и аз се подготвих за бягане.

Бягай – направих 6 мили, както и се чувствах фантастично през цялото време. Без музика също – просто моите огромни филми за глава.
Последните ми видеоклипове

Моят прекрасен съпруг в отделението на Pysch: Мемоар – преглед на книгата
Моят прекрасен съпруг в отделението на Пиш: Мемоар
от Марк Луках

Оценка на аудио книги на най -продавания мемоар, издаден 2017.

Страхотно ли е слушане?
Споделям бърза оценка на книгата, предлагана на Audible.

От Amazon:

Сърдечно изтъняващ, но надежден мемоар за млад брак, който се предефинира от психични заболявания, както и утвърждава силата на любовта.

Марк, както и животът на Джулия заедно започнаха като приказен романс. Те паднаха като на осемнадесет, се ожениха на двадесет и четири, както и започнаха мечтания си живот в Сан Франциско скоро след това. Въпреки това, когато Джулия беше на двадесет и седем, тя преживя ужасяваща и непредвидена психотична почивка, която я кацна в психичното отделение почти месец. Някой ден тя беше жизнена, както и добре коригирана; Следващата тя беше заблудена, както и самоубийствена, убеди, че харесваните й не са в безопасност.

Въпрос:
Каква книга или подкаст слушате сега ??

Какво трябва да слушам по -нататък?!

Връзките към книгата, както и други оценки са на runeatrepeat.com

Още видеоклипове

0 секунди от 5 минути, 31 секунди

След това
Маска за лице за бягане или ходене навън на съвети
07:15

На живо
00:00
08:21
05:31

Когато Бен седна на закуска, той забеляза жена, която се мотаеше на нашата кухненска маса! Те имат голям късмет. Но това дойде тук, за да умре, така че не съм сигурен дали това все още има късмет?

Бен си направи сандвич с яйца, както и го сервира в моята чиния за коледни украшения. Винаги вярвам, че това е толкова странно?! Той използва моята Коледа, както и великденските чинии през цялото време. Той просто вижда превозно средство, което да сервира храната му, но виждам празници, както и това ме прави объркан.

На пет забавни петъчни неща …

1. Напоследък имам голямо влюбване в този човек.

Не съм сигурен дали това е тази трапчинка или неговата способност да постави подходящо погребение на бъгове преди работа, но аз съм фен … снимка бомба Кати!

2. Този човек направи пълна оценка на пет момчета бургери, както и пържени картофи в колата си. Малко е продължително, така че ето ремиксът.

3. Skinny Runner, както и аз правя полумаратон в последната минута в неделя! И така, аз разменям дълго бягането си утре, за да си почивам краката (прочетете: Бъдете мързеливи, гледайте телевизия за боклук, яжте въглехидрати).

Тя предложи да се сдобием с състезанието, така че ще струва да струва часове, робство над моя „досаден писател на блогове, който взема и много портрети на много портрети“.

Изчакайте. Приключих.

4. Тази седмица бях консумиран с стискане на лимон във водата си, както и сега танцувам наоколо с лимона, както и канализирам това кученце, когато участвам …

Това е най -сладкото видео на кученцето досега – кученце срещу лимон

5. Днес обядвам с малкото си братя! Отиваме в Панера, тъй като напълно го жадувам

Как изглежда вашият уикенд?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял