Здравейте и Честита сряда!

Тази седмица ръководя група за упражнения в категорията „Move“ за отстъпление на уелнес. Предполага се, че класът „Move“ е бягане / ходене / туризъм. Но днес класът беше „стълби“ (не правя графика).
Последните ми видеоклипове

Какво ям за един ден – издание на бегач
Това, което ядох за един ден. Дневникът на храните от бегач, който в момента не тренира за маратон или полумаратон. Закуска, обяд, вечеря и закуски плюс съвети.

Още видеоклипове

0 секунди от 14 минути, 26 секунди

След това
Високо постижение – добър преглед на книги за слушане
06:12

На живо
00:00
08:21
14:26

Не се изненадах, че моята група от 60+ от вчера беше само около 30 днес = 50% от хората не искаха да правят стълби.

Разбирам го. Повечето хора не обичат да правят стълби – те са трудни! Това е първият ден, в който някой наистина се оплака и някой дори каза: „Получавате заплащане на измъчването на хората.“

Ха! Горе-долу.

Как да кажа това … Хм, аз съм много страстно момиче и или обичам нещо, или „мразя го с омразата на хиляда слънца“ <- без шега, някой ми каза това. Когато обичам нещо, аз наистина го правя, докато вече не издържате да четете за него - здравей бягане, диня, като взех твърде много автопортрети ... И същото важи и за нещо, което мразя - ще избягвам и ще го избягвам и ще го избягвам, докато не умра. Така че, въпреки че знам, че е добре за мен, все още не съм се търкалял с пяна или съм ходил на йога. Разрушен. Но, обещавам, че ще направя тези пози тази вечер. Това е единственият начин, по който ще се обичам сутрин ... Въпрос: Какво обичате днес? Какво мразиш? Изпратете ми работната книга 1save Споделянето е загриженост! 1 Щифт Дял Туит Дял Поща Дял Продължавайте с тези: Изпълнете предизвикателството и поничките на Деня на влюбените Изпълнете предизвикателството и поничките на Деня на влюбените Здравейте!! Подготовка да направите още едно предизвикателство за бягане и исках да ви помоля да звъни… ➡ 1. Колко дни в седмицата r Юни работи без календар безплатна тренировка за печат Юни работи без календар безплатна тренировка за печат Изпълнение на план за тренировка за бегачи със силова тренировка и съвети за изпълнение. Тичане за фитнес? Вземете безплатния календ за печат Октомври ЦЕЛИ ПЛАНИЧЕН БЕЗ Октомври ЦЕЛИ ПЛАНИЧЕН БЕЗ Месечни цели за бягане и фитнес. Основен гол, месечен гол и мини голове, поставени от седмицата. Безплатни цели за печат месец PL Бягането е най -добрият начин да отслабнете, но ... Бягането е най -добрият начин да отслабнете, но ... Как да отслабнете и да се насладите на пътуването. Съвети за отслабване с бягане. Как да се насладите на бягане и да се чувствате goo Календар за тренировка за бегачи с упражнения и съвети - декември 2019 г. Календар за тренировка за бегачи с упражнения и съвети - декември 2019 г. тренировка и календар за работа за декември. Безплатен календар за печат за нови бегачи с упражнения за телесно тегло и Runnin 4 -минутна стояща основна тренировка за бегачи 4 -минутна стояща основна тренировка за бегачи Стоещи упражнения за бегачи. 4 -минутна тренировка, която можете да направите вкъщи, без оборудванеnt е необходимо! ⚡ от Shareaholic .