Total Body Stretch е нова услуга за подпомагане на разтягане при завист на масаж – направих 60 -минутна сесия от сесии от главата до петите тази седмица. Никога досега не съм правил нещо подобно и беше страхотно да се налага да се регистрирам по време на всеки ход и да помисля колко далеч натисках мускулите си в тази област.

Разтягането е супер важно за предотвратяване и възстановяване на наранявания. Говоря за това през цялото време, защото това е нещо, върху което наистина се опитвам да работя! Вижте публикацията за повече информация относно скалата на разтягане и други. #RuneAtrepeat #ad
Последните ми видеоклипове

Подкаст резюме от 6 август
И ето нов видеоклип с бърз резюме от 3 подкаста, които слушах вчера.
Подкасти рецидивиха:

Драматичният клуб – Епизод на април 2018 г. за Моника Левински и юли 2018 г. Епизод за Конан О’Брайън и херцогиня на Йорк Фърги. Интересни неща!

The Morning Toast Podcast – Днешният епизод за горещи теми, включително E! Съобщението за новини, че шоуто ще бъде напълно отменено (времената са превключени малко напоследък, но сега свърши).

Сочна лъжичка с Хедър Макдоналд – Интервю с капитан Санди от подложката Средиземноморие

Още видеоклипове

0 секунди от 7 минути, 26 секунди

След това
4 -минутна стояща основна тренировка за бегачи
04:31

На живо
00:00
08:21
07:26

Здравейте! Аз съм супер Бенди и се вълнувам да споделя някои съвети за разтягане с вас днес. Работя с Massage Envy, за да науча за техните нови и изпитани и истински услуги, за да споделя информация с вас. Масажната завист има … масажи (ей капитан очевидно!), Но те също имат няколко вида лице и подпомагане на разтягане. През следващите 3 месеца ще опитам услуга във всяка от тези категории и ще споделя мислите и съветите си как да оптимизирам всяка област за бегачи.

Тази седмица опитах общата услуга за разтягане на тялото. Дори не знаех, че масажната завист предложи това! Ако сте последвали Run Eat Repeat за повече от 3 минути, които знаете, говоря за разтягане през цялото време. Знам, че разтягането е много важно – особено за бегачите! Интервюирах лекар по спортна медицина за предотвратяване на наранявания при бегачи и тя ми каза, че трябва да се разтягаме след всяко бягане. Казах й, че се опитвам да се разтягам след 2 писти седмично и тя не се помръдваше по предложението си.

В сродни новини … тази игра на бинго на бегач, която публикувах в Instagram, само 1 човек се запълни всички пространства. Но няколко души получиха всички, с изключение на 1 квадрат … 1 квадрат беше “опънат след всяко бягане”. Бъст !!

И така, споделям опита си с асистирано разтягане при завист на масаж и някои съвети как да измервате, ако се разтягате достатъчно.

Бонус: Избягах полумаратона на ОК миналия уикенд и завистта на масажа беше там с пълна сила. Те превърнаха партито след състезанието в масажно парти и дадоха безплатни масажи на бегачите !! Не е ли най -доброто ?? !!

Общо разтягане на тялото при завист на масаж

Massage Envy има асистирана услуга за разтягане, наречена Total Body Stretch, включваща собствения метод Streto. Той е създаден от хиропрактик, масажист и ергономист, за да разтегнете цялото ви тяло с помощ.

Никога досега не бях правил асистиране на разтягане. Това е нещо, което ме кара да мисля за професионални спортисти! Виждал съм много документални филми за бегачи и просто си представям елитни бегачи, които правят това с треньор на стрии след тренировка. Фантастично е !! И така, бях супер развълнуван да го пробвам сам.

Общата сесия на разтягане на тялото: оставате пълноценни и доставчикът на стрии обяснява как работи сесията. Те правят участъци отгоре до дъното, започвайки от врата ви и насочени към основните мускулни групи по тялото ви. Вие държите всеки участък за минимум 30 секунди, като дишате през него и се съсредоточавате върху отпускането на целевата зона.

Доставчикът на разтягане ще ви помогне да задържите всеки участък, като се уверите, че сте насочени към правилната зона и ще ви подкрепят в правилна форма. Те следят времето и ви насърчават да дишате през него.

Най -хубавото е, че трябва да сте наистина наясно с тялото си и какво ви казва, тъй като имате сесията. Много е важно да се самоусъвършенствате и да знаете силните и слабите си страни. След това се съсредоточете върху тези области, за да помогнете за подобряване на работата и да избегнете наранявания.

.

Любимото ми отнемане от сесията беше разтягащата се скала. Има толкова много смисъл – но това не е нещо, което използваме, когато се разтягаме сами !!

След като сте в правилната позиция, доставчикът на разтягане ще ви помогне да получите пълен, предизвикателен участък от мускулите си – но за да избегнете нараняване, те питат къде се намирате на скала от 1 до 10. В идеалния случай трябва да държите всеки участък, когато сте ‘ отново около „6“ в скалата. Ако не предизвиквате тялото си – няма да получите пълните предимства от сесията. Но ако се натискате твърде силно, можете да се контушите. Важно е да слушате тялото си и да коригирате според нуждите.

Наистина ми хареса и ме накара да се чувствам толкова фантазия. Това е нещо, което правят елитните спортисти !!

И Massage Envy предлага 30 и 60 минути общи сесии за разтягане на тялото! (МасажEnvy предлага месечно членство, където получавате един 60 -минутен масаж, лице или разтягане. Тъй като общият участък на тялото е достъпен за 30 -минутни сесии, можете да направите 2 от тях.) Това е идеално за някой, който се нуждае от много разтягаща се поддръжка, докато тренира за състезание.

Направих сесията няколко дни след полумаратона. Мисля, че за мен беше перфектно време да се регистрирам с тялото си и да се уверя, че съм се възстановил от състезанието, за да мога да продължа напред с тренировки за следващото си състезание.

Те също ми дадоха списък с участъци, които бих могъл да направя у дома.

Разбрах, че често се разтягаме соло и не се регистрираме с всеки ход, за да сме сигурни, че го натискаме достатъчно, но не твърде много. Скалата от 1 до 10 ми напомни !!

По всяко време, когато се разтягате – целете се да се разтегнете до 5 или 6 по скалата на нивото на усилие. Трябва да почувствате добър разтягане и да можете да дишате през всяка стегнатост без болка. Ако е твърде предизвикателно, ще се напрегнете и няма да можете да се отпуснете в участъка или да се нараните!

Вижте това как да разтегнете скалата за ръководство за това колко да натиснете всеки участък.

Можете да получите повече информация за завистта на масажа тук.

Въпрос: Разтягахте ли се днес?

Тази публикация е написана в партньорство с завист на масаж, но всички мнения са мои собствени.

Изпратете ми работната книга

23Save

Споделянето е загриженост!

23

Щифт

Дял

Туит

Дял

Поща

Дял

Продължавайте с тези:

Изпълнителен журнал Календар – юли 2020 г. Безплатен печат

Изпълнителен журнал Календар – юли 2020 г. Безплатен печат

Изпълнение на календар за тренировка. Безплатен печат, работещ с Jourmal за юли 2020 г. Планиращ график за бегачи на всички леви

21-дневен участък за предизвикателство с 4 рамо разтягане

21-дневен участък за предизвикателство с 4 рамо разтягане

Здравейте! Как върви? Ние сме на 4 -ия ден от предизвикателството на Stretch. Надявам се да се натъкнете на навик в Leas

5 лесни съвета за разтягане след бягане

5 лесни съвета за разтягане след бягане

Как да се разтяга след бягане. 5 съвета, за да започнете да се разтягате за бегачи. Колко често и колко дълго трябва да се стригате и E

Декември работещ календар безплатен плановик за тренировки за печат

Декември работещ календар безплатен плановик за тренировки за печат

Безплатен работещ календар и работещ за отпечатване на дневника PDF. Декемврийски календар за тренировка за бегачи за упражнения за упражнения и

21 -дневно предизвикателство за участък за бегачи ден 2

21 -дневно предизвикателство за участък за бегачи ден 2

Здравейте! Ден 2 на предизвикателството на разтягане … Днешният ход е разтягане на шията. Много е просто, но се чувства толкова добре! Това е

Масажната завист химическа кора- преглед и преди и след снимки

Масажната завист химическа кора- преглед и преди и след снимки

Тази публикация е написана в партньорство с завист на масаж, но всички мнения са мои собствени. Здравейте! През последната двойка Мон

⚡ от Shareaholic

.