тази вечер проведохме окончателното удовлетворение на клуба на ентусиастите на нахута?

Както може би знаете, увеличеното (единственият друг член на CLC) се премества в Пенсилвания, както и аз се премествам в Калифорния. За кратко време бяхме в точно същата, за да определим точно същия ентусиазъм за нахута, но за съжаление този път наоколо приключи.
Последните ми видеоклипове

Athleta Running Shorts Review.mp4
Без размазване на шорти за жени. Нова оценка на Athleta hiit it 9 в шорти за инсам.

Още видеоклипове

След това
4 -минутна тренировка на долната част на тялото за бегачи
04:49

На живо
00:00
08:21
08:21

Ужасен съм с модификация или сбогом, така че това прави сърцето ми изключително тъжно. Но аз съм изключително благодарен за нашето приятелство, както и за времето, което имахме заедно. Тази вечер отидохме на вечеря с Куин като последна възможност да се мотаем, преди да напусне града.

Вървяхме до Клайд, както и ядяхме навън – беше фантастично да можем да се разхождаме, както и чат.

Започнах с ягодова салата с козе сирене, както и с гранола. Хм, сериозно – тази комбинация от съставки? Може да не го предам.

Поръчах сандвича с торта за раци за вечеря.

Полагам крещящи усилия да ям торти от раци всеки път, когато мога! Ще ми липсват торти от раци, когато се преместя !!! Поръчах плодове вместо пържени картофи, за да мога да използвам соса на татара щедро (още една нова мания).

Щях да мина през обяд, но аз направих сандвич Tempeh, който беше супер диш. И така, ето снимка за забавление?

Закуски/blts:

– Пътят микс

– Малко бисквити с LC сирене

– Шефли зърнени храни

– Vitatop за десерт <3 Здравни новини - Чиа торта? В тази статия се посочва, че чиа гел може да замени яйцата в рецепти! Разбрах, че можете също да използвате „ленени яйца“, но по някаква причина съм частичен към семената на чиа. Въпрос: Какви здравословни заместители на печене използвате? Аз: Всичко съм за използването на ябълков сос вместо масло. За съжаление, Бен може напълно да опита тази модификация, както и да го мрази? Също така използвам Stevia или Splenda повече в зависимост от това, което имам наоколо. Изпратете ми работната книга Запазете Споделянето е загриженост! Дял Туит Щифт Дял Поща Дял Продължавайте с тези: Днес бягах - забавни значки за бягане Днес бягах - забавни значки за бягане Днес тичах значка. Забавни мемори за социални медии. стикери, както и значки за бегачи, които да използват при приложения и Pizza Omelet Recipe-2 начини Pizza Omelet Recipe-2 начини Здравословна рецепта за пица за закуска с ниско съдържание на мазнини в истинска калифорнийска моцарела. Рецепта за пица с яйчна кора за закуска, лун Стека на километри 2021 - Проучване Стека на километри 2021 - Проучване Зареждане ... Продължавайте с тези статии за бягане и хранене: Любими за есенни съоръжения за бягане различни обувки за различно бягане Стека на километри Трудност Ден 12: Предпочитани книги за бягане Стека на километри Трудност Ден 12: Предпочитани книги за бягане Топ 9 най -добри книги за бягане: Роден да управлява от Кристофър Макдугал 26 Маратони: Какво открих за вярата, идентичност Paqui One Chip Challenge Paqui One Chip Challenge Опитвам #OneChipChallenge !! Желай ми късмет ...Дисни Световен маратон тренировка седмици 1 и 2 Дисни Световен маратон тренировка седмици 1 и 2 Disney World Marathon, Half Marathon, 10K, както и 5K тренировъчна актуализация. Допинг трудност при трениране на седмици 1, както и 2. Бягане ⚡ от Shareaholic .