Здравейте! Как върви? Тази сутрин бях ярко и рано за някои дълги километри. Получих малко луд със слънцезащитния крем, но вероятно е за най -доброто …

Последните ми видеоклипове

Какво ям за един ден – издание на бегач
Това, което ядох за един ден. Дневникът на храните от бегач, който в момента не тренира за маратон или полумаратон. Закуска, обяд, вечеря и закуски плюс съвети.

Още видеоклипове

0 секунди от 14 минути, 26 секунди

След това
Маратон тренировъчен ден 2
01:45

На живо
00:00
08:21
14:26

Докато се приготвях, Вегас беше на път да скочи на препятствието и аз грабнах телефона си за снимка, защото беше отворен (което никога не е) и реших, че той ще падне. Това е котешка комедия злато!

Не. Той се хвана на ръба. Което беше умно. Но след това той реши внимателно да влезе в пречката и да се отпусне. Докато се движеше наоколо, той събори капака надолу.

Вероятно все още е там, чудейки се какво става по дяволите! Ето защо той се захваща за барфиране посред нощ през цялото време и се събужда в 4 часа сутринта, за да напълня ястието си за храна, въпреки че все още има храна. Надявам се той да разбере оправданието ми, че го остави там и не прави тези неща отново.

След това трябваше да избера нов чифт чорапи за прокпресия. Обичам цветовете !!!

Пробегът беше грубо, защото имах някои проблеми със стомаха. Чувствах се, че трябва да изтръпна по някаква причина? Но не можех да изтръпна, просто почувствах, че имам балон в гърдите си. Това има ли някакъв смисъл?

Така или иначе. Вървях всеки път, когато се почувствах, че трябва да се измъкна. Изчакайте. Защо споделям това? Не знам. Това беше просто странно нещо, което никога не ми се е случвало, когато тичах преди.

Тъй като беше дълго време при горещо време, два пъти зареждах бутилката си с вода. Все още изчерпах водата … За щастие попаднах на огромен кабинет, покрит със знаци, на които пишеше “безплатни напитки”.

Не измислям това.

Имаше хора около случаен паркинг на CVS със знаци, които казваха „безплатни напитки“, за да насърчат хората да дойдат до щанда, поставен зад тях.

Винаги съм бил научен да приемам учтиво бонбони от непознати (и да помагат на мъжете във микробуси да намерят изгубените си кученца), така че реших, че това е законно и отидох до кабината за някои безплатни течности.

Вкарах вода и след това влязох в разговор с един от работниците на кабината и тогава разбрах, че току -що съм разменил душата си за бутилка вода.

Добре, технически щандът беше организиран от нова местна църква, която се опитва да накара хората да дойдат на една от техните църковни служби. И технически душата ми с радост ще бъде върната на небето, когато свърша тук на тази планета Lil ol ‘, така че шегата на тях. Бум. Душата ми вече се говори от Исус. Нямам търпение да търгувам тази вода за вино там …

След това се прибрах и изядох цялата диня. Сериозно. Всичко е изчезнало сега. всичко това.

Маратон тренировъчна седмица 7 без Буено

Неделя – 10 мили в Сан Хосе

Понеделник – 3 мили и 21 -дневно поправяне

Вторник – ден за почивка, в който се изплаших и 21 дни поправка

Сряда – 10 мили

Четвъртък – ден за почивка

Петък – 5 мили и 21 -дневна поправка

Събота – 19 мили с много ходене

В други Monican News имах среща с лекар вчера. Това беше просто обичайната физическа плюс кръвна работа, за да проверя щитовидната си жлеза. От години имам хипотиреоид и съм на лекарства за това. Опитах различни добавки и промени в диетата, за да помогна как се чувствам и моите нива. Добре е, но искам да го следя и да продължа да работя върху диетата и естествените си добавки, за да му помогна.

И тогава пих вино. Това помага при хипотиреоид, според мен? Или поне помага при стрес, което е супер лошо за вас. Това е наука.

ВЪПРОС: Бихте ли спрели на случайна кабина, която казваше „безплатни напитки“?

Направих.

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте с тези:Лятното бягане трябва да има най-добрата предавка от главата до пръстите на краката!

Лятното бягане трябва да има най-добрата предавка от главата до пръстите на краката!

Лятното бягане трябва да има – ето моят списък с най -добрите съоръжения за бягане, дрехи, обувки, колани за гориво, слънцезащитен блок и други за R

3 хака за получаване на вода по време на бягане

3 хака за получаване на вода по време на бягане

Как да получите вода, докато бягате, без да се налага да я носите. 3 хакове за хидратация в движение, които не изискват предавка

Най -добрият начин за носене на вода по време на бягане

Най -добрият начин за носене на вода по време на бягане

Най -добрият начин за носене на вода за бегачи. Топ 3 бутилка с вода, хидратационен колан и идеи за жилетка за хидратация за бягане. Списък на

Отговори на вашите работещи въпроси b видеоклипове

Отговори на вашите работещи въпроси b видеоклипове

Здравейте! Ново видео сега в телевизионния канал RER Instagram! Разделих го в 2 видеоклипа, за да улесня намирането на отговора

Как да използвате метода за изпълнение / разходка за дълги тиражи

Как да използвате метода за изпълнение / разходка за дълги тиражи

Как да използвате метода за бягане/разходка за тренировки с маратон дългосрочен план. Тайна на полумаратон и пълна тренировка. Защо да бягаме/ходим m

Чувствате се готови срещу готовност за вашето състезание

Чувствате се готови срещу готовност за вашето състезание

Number 1 нещо, което трябва да запомните преди вашия полумаратон или пълен маратон. Съвет за тренировки за състезание в последната минута за

⚡ от Shareaholic

.