Снощи имах среща с доста нов клиент за хранене. Доставях му начини да направи по-здравословна версия на любимия му сандвич с яйца (богати на омега-3 яйца, покълнали английски кифли, авокадо) и други разумни суапове. „Този план е толкова жизнен“, отбеляза той. Което е точно въпросът – всеки план за хранене, който следвате, трябва да е жизнен, дори приятен. А за мен удовлетворяващото показва пица и макаронени изделия. Разказах ви за нашия как правя здрави пасти, така че сега насочвам вниманието си към пицата. Ето 10 начина за надграждане на вашата кора за пица, за да можете да поставите филийка или два в плана си за здравословно ядене.

Надстройте вашата кора с …

1. зеленчуци

Опитайте коричка за карфиол – концепция е взела интернет (по -конкретно Pinterest) от Storm, което наистина ви дава усещането за коричка за пица.

2. Древни зърна

Любимата ми, истински здравословна пица е голата пица, защото те включват пребиотици и пробиотици в коричката си.

3. Бадемово брашно

Можете също така да отидете без зърно, като използвате микс от пица на Julian Paleo, който използва бадемово брашно, стрелба, тиква и яйчен белтък.

4. Нахут

SOCCA произхожда от Ница, Франция. Това е плосък хляб, приготвен от брашно от нахут, и прави страхотна основа за пица.

5. Яйца

Повече омлет от пица, използването на яйце-основа, тъй като вашата кора е чудесен начин да опаковате в много повече протеини. Плюс това, това е забавен артикул за брънч.

6. Покълнали английски кифли

Страхотен вариант за обяд! Покълнали английски кифли имат много повече протеини и са по -малко обработени от нормалните ви английски кифли. Но те все още са толкова забавни за използване при изграждането на пица с персонален размер.

И не забравяйте здравите гарнитури

С някоя от тези опции използвайте по -нисък захарен доматен сос (или сос за песто работи добре) или направете своя собствена. Сиренето трябва да е органично, когато е възможно.

Тази информация е само за образователни цели и не е предназначена като заместител на медицинска диагноза или лечение. Не трябва да използвате тази информация, за да диагностицирате или лекувате здравословен проблем или състояние. Винаги се консултирайте с вашия лекар, преди да промените диетата си, да променяте навиците си за сън, да приемате добавки или да започнете нова фитнес рутина.

Лорън Слайтън

Лорън Слайтън, MS, RD, е автор на малката книга на Thin and Designer of the FoodTrainers.