„салата в контейнер за хумус“ не се търкаля толкова бързо, колкото „овес в буркан“, но вярвах, че ще продължа днешния стил да ям яденето си в контейнери за храна които са трудно да се изстържат?

Когато видях, че ми остана толкова много хумус, избрах да направя салата най -добре в контейнера. Това е огромен контейнер за хумус на Costco Size (да, ям достатъчно хумус, че мога да го закупя от Costco, също ям достатъчно спанак, ябълки, грозде, както и вода от селци, от които имам нужда от редовно пътуване само за мен!).
Най -новите ми видеоклипове

Какво ям за един ден – издание на бегач
Това, което ядох за един ден. Дневникът на храните от бегач, който в момента не тренира за маратон или полумаратон. Закуска, обяд, вечеря, както и закуски плюс съвети.

Още видеоклипове

0 секунди от 14 минути, 26 секунди

След това
Американски преглед на книгата за мръсотия
12:07

На живо
00:00
08:21
14:26

Натрупах зеле, домати, моркови, лук, както и го гарнирах с извара за протеин. Въпреки че хумусът е направен от боб, той е доста ниско в протеина, както и това е чудесно добавяне на салата.

Направих PB&J, за да избера моята салата. Харесвам PB&J, както и не мога да се измъкна от него! Смесих салатата след тази снимка, както и беше невероятна! Направи го. Направи го.

Малко по -късно изядох малко космат добър приятел Киви много повече от скука, отколкото глад, но сега наистина се чувствам гладен. Занеза е на метода? WeRethisclosetofriday !!!

*Забележете, че един от моите надничания заяви, че трябва да натиснете оранжевия бутон, за да ме добавите към вашия читател. Прави ли го, преди да пропуснете някакъв вид забележителни съобщения за хумус в контейнери за салата или случайно Stuf?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял