започна деня ми с 13,1 мили. Беше грубо! Исках да спра на миля 8.

Ядох само половин банан и хапка от палачинката на Бен и закуската на колбаси, преди да тръгна. Не съм сигурен дали тялото ми искаше обичайния ми тост за PB или какво, но аз ударих стена и завърших бягането си по -рано от планираното. Поне влязох на 13 мили – имам половин маратон следващия уикенд и още половината уикенд след това, така че просто исках да се уверя, че съм в предизвикателството !!
Последните ми видеоклипове

Как да направите тренировка на долната част на тялото за бегачи a
Бърз урок на долната част на тялото за бегачи тренират движения. Това включва:
Сумо клек
Обратно лъч – вдясно
Обратно лъч – вляво
Странична ленгж – вдясно
Странична лъч – вляво

Вземете календара за тренировки за този месец за бегачи сега на runeatrepeat.com

Още видеоклипове

0 секунди от 3 минути, 9 секунди

След това
Маска за лице за бягане или ходене навън на съвети
07:15

На живо
00:00
08:21
03:09

Странно е, когато пробягам 15 мили или повече, не съм гладен (мисля, че целият стрес плаши тялото ми да мисля, че съм преследван от лъв). Но след 13 мили или по -малко обикновено изграждам апетит и се върнах гладен.

Закуска, подходяща за Queen Runner – тост, омлет, пълнен със салса, гарниран с авокадо, наденица с пуйка и лъжичка масло от слънчогледово семе за десерт.

Малко по -късно все още бях гладен, но знаех, че просто имам нужда от храната си, за да се установя. Най -накрая помолих Бен да отлепи нар за закуска. Говорих го по метода на подводното дезактивиране и мисля, че това промени живота му

Сериозно. Той обичаше метода и взема големи шепи от Арилите. Той каза, че трябва да ги купувам през цялото време и той ще се погрижи да ги отвори. Резултат!

Около 13:00 ч. Моята мама и татко се отказаха от малкия ми брат, за да могат да прекарат деня на дегустация на вино. Мат и Бен удариха кино, докато аз отидох да пазарувам.

Трябва да намеря рокля за коледното парти на Бен. Всъщност харесах и двете рокли, които пробвах, но не ги обичах, затова преминах. Някак си искам и нещо зелено или червено за празника. Търсенето продължава …

Аз също ударих Whole Foods за някакво горещо действие, но всички добри неща го нямаха.

Видяхме Макс лабораторията по пътя към дома – очевидно той има страница във Facebook, както се рекламира на гърба на този камион!

В този момент беше след 16:00 и момчетата не бяха обядвали, така че спряхме и грабнахме пицата на Little Caesar от 5 долара. Да, не беше много добре. Вземете това, за което плащате.

Спомняте ли си как купих цяла пуйка в сряда?!

Е, Бен чу на NPR, че Джули Чайлд би го направил стила на Spatchcock – това е, когато изрязвате гръбнака и го разнесете. Той прегради птицата, аз просто стоях там и изглеждах ужасен и шеф <- моята специалност. Трябваше да го изрежем напълно, защото нямаме достатъчно голям тиган, за да го разпространим. В момента свърши - ще ви уведомя как върви! Въпрос: Как върви при теб? Изпратете ми работната книга Запазете Споделянето е загриженост! Дял Туит Щифт Дял Поща Дял Продължавайте с тези: Това, което ядях в Epcot след виното и обядвате полумаратон Това, което ядях в Epcot след виното и обядвате полумаратон Това, което ядох по време на бягането на Disney Half Marathon Weekend. Резюме на дневника на храната на моята диета, докато пътувам до полумаратон Лесна рецепта за печен картоф за закуска Лесна рецепта за печен картоф за закуска Лесната закуска печена картофена рецепта Картофите са вкусна, гъста от хранителни вещества зеленчук и чудесен вариант за подхранване на вашия wo Disney World Half Marathon Race Recap & Photos Дисни УоRLD Half Marathon Race RECAP & PHOTIONS Disney World Half Marathon Race Recap, преглед и пускане на снимки. Изпълнете снимки на любимите състезателни курсове на Disney Маратон тренировъчно тренировъчно 4 -та седмица бягане, ядене и четене на актуализации Маратон тренировъчно тренировъчно 4 -та седмица бягане, ядене и четене на актуализации Маратон тренировъчна седмица 4. Дисни World Dopey Challenge Training Update. Дневник на храната и книги, които да слушате, докато бягате Бостънски маратон понеделник, но виртуален 5K Бостънски маратон понеделник, но виртуален 5K Днес управлявах Бостънската атлетическа асоциация Virtual 5K! И това е маратон в понеделник, ами технически е 5k понеделник ... но t Surf City Half Marathon Резултати и резюме Surf City Half Marathon Резултати и резюме Surf City Marathon и Half Marathon резултати и резюме. Снимки и забавление от полумаратонския бягане в плажа Хънтингтън ⚡ от Shareaholic .