Като бегач Разбирам, че трябва да интегрирам някои тренировки за издръжливост, както и да се простирам в редовната си тренировка. Това не е моето предпочитано нещо, но е като витамин – чудесен за вас!

Последните ми видеоклипове

Преди да бяхме непознати преглед
Преди да бяхме непознати от ревюто на книгата на Рене Карлино.
Бързи мисли, както и предложения за аудио книги. Историята, разказвачът, оценката, както и повече от поредицата „Страхотно слушане“.

Още видеоклипове

След това
Учене от лошо бягане
03:48

На живо
00:00
08:21
09:42

Аз съм огромен привърженик да правиш това, което обичаш да правиш за упражнения. Единственият метод, който ще се придържате към нещо дългосрочно, е, ако наистина ви хареса. Въпреки че тренировките или разтягането на издръжливост може да не са толкова забавни, колкото тичането, това ще гарантира, че сте по -добре закръглени, както и във форма, за да предотвратите наранявания, така че можете да продължите да бягате дълго време.

И ще бъде по -лесно, ако го направим заедно. Плюс това ни държи честни

И така, аз произведох влак, ядене, издръжливост, повторен календар, който бързо ще се изплъзне в ден на издръжливост, както и ден на йога седмично през март. Той е предназначен да работи с сегашния ви бягащ живот.

Ето още първия месец от месечния календар за тренировка на Runeatrepeat. Започва просто, но ще го засилим следващия месец!

4 дни бягане седмично. Останете със собствения си план за обучение за това.

1 ден тренировки за издръжливост, както и абс. Всичко, което изисквате за това, е един набор от 3 до 10 килограма безплатни тежести. Рутината на издръжливостта, както и абс са по -долу.

1 ден йога – Това също може да се счита за ден за тренировки в 2 -ра издръжливост, ако вземете труден клас. Можете да използвате моето любимо видео „йога за бегачи“ или да вземете клас.

1 Общ ден на почивка, но ако сте уморени, използвайте йога деня за леко разтягане

Щракнете точно тук за версия за печат

Йога за бегачи – 25 -минутна сесия

Най -доброто видео от хип разтягане

Всяка седмица ще имам повече съвети – така че следете за това.

Ако не обичате да бягате, всичко е наред. Все още можем да бъдем добри приятели, както и можете да интегрирате това в рутината на тренировките си по избор.

Направете тези нови ходове този месец, както и нека проверявате тук всеки петък, за да останете отговорни. Следващия месец ще превключим тренировките за издръжливост, както и ABS, както и може би дори да добавим при малко пяна.

ВЪПРОС: Вие сте в или по пътя?

Изпратете ми работната книга

3Save

Споделянето е загриженост!

3

Щифт

Дял

Туит

Дял

Поща

Дял