(актуализация на 23 юли 2106 г.-Използвайки тази електронна таблица, документираща, отчетени повреди в теста на MMA PED до момента, оцених всички неуспехи в теста в конкуренцията. Данните разкриват, че спортистите, използващи забранени В конкуренцията вещества спечелиха 45 пъти и загубиха 65 пъти. Премахването на тестовете за марихуана от уравнението изкривява резултатите малко, но хванати PED, използвайки спортисти, ваят под .500)

________________________________

Интересен аргумент се появи в Twitter днес сред някои хора, които следя, моля за науката или липсата му, зад убеждението, че потребителят на незаконния Пед е някак присъща опасност за техните „чисти“ противници.

В същото време беше публикувана кратка статия за мнение днес от Джордан Брийн на Шердог, която задава същия въпрос. Бележки за Брийн

„Основният аргумент, разбира се, е, че изричната цел на наградите на наградите е да нанесат физически щети един на друг и поради тази причина боецът със сок до позивите е уникално вреден за противника си. Страхотният въпрос в тези дискусии винаги е „Ами ако боец ​​в UFC умре в резултат на наранявания в битка, тогава опонентът му оцени положително за PED?“ Тази хипотетика не трябва да бъде напълно пренебрегната; Това е много основен въпрос, който не е извън сферата на възможността. Ако обаче вземете предвид смъртта, настъпила в ММА, има обща тема и със сигурност не е PED.

Брийн продължава да говори за списъка с фаталности на ММА, отбелязвайки, че лошият надзор, а не Пед изглежда е общата тема. It is worth noting that the conclusion that PED’s are not a theme in these deaths is not iron clad as numerous of these deaths occurred in an era or jurisdictions without PED testing or lax PED testing so it cannot be said with certainty whether PED’s did or did не играят роля в никоя от тези жертви.

Справедлив момент е, че лошият регулаторен надзор може да доведе до по -големи опасности за спортистите, отколкото употребата на PED. Човек може да гледа на тревожните и непрекъснато нарастващи списъка с наранявания на теглото на MMA като пример за това.

Нейт Диас обича да казва „всички са на стероиди“. Може би не всички, освен PED списъкът на MMA е все по -голяма грижа. Считам себе си отстрани, призовавайки за обективно и разумно ограничаване на PED в бойните спортове със смислено прилагане на тези ограничения и още повече държат на мнението, че ако / когато противник е ужасно ранен или убит в ръцете на незаконен пед, използвайки противник Ще има законно изпадане.

Като се има предвид, че ABC изглежда готов да изясни, че истинските критерии за съдийство на спорта трябва да бъдат щети, щети, щети, Брийн и други задават много справедлив въпрос. Какво точно е науката зад вярата, че педа, използващ боец, създава присъщи опасности за чист противник? Както отбелязва неврологът д -р Гудман от Вада, може да е предизвикателство да се получат такива проучвания по полезни причини.

Това, което знаем, е, че PED по дефиниция създава способности за повишаване на производителността. Те могат да включват размер, скорост, здравина и продължителност. Нараняването е причинено от сила и подозирам, че биомеханичният инженер би бил най -добре квалифицираният експерт, който да се запознае с усилените способности за нараняване, което PED може да даде обучен боен.

Физикът Джейсън Талкен претегля със следните конструктивни коментари

Архивирах многобройни проучвания, които се занимават с проблемите на безопасността в бойните спортове, но малко, ако има такива, се справят категорично на въпроса на Брайн. Каня всеки да посочи проучвания на Peer, насочени към тази съществена тема. Ще ги добавя към списъка по -долу.

Повтарящите се под съюзващи удари са толкова лоши, колкото сътресенията за дългосрочен TBI

Потребителите на стероиди се радват на предимството пред своите почистващи връстници години, след като спряха да използват лекарствата

Пробегът може да бъде по -добър маркер от сътресенията на дългосрочен TBI за спортисти

Употребата на стероиди е свързана с по -голям TBI за потребителите

Контактното участие в спорта е най -големият известен рисков елемент за CTE

Възрастта и времето между двубоите са свързани с тарифите на TBI в бойните спортове

Пробегът е един от най -важните елементи за мозъчната травма в боксьорите

Рисковете от мозъчна травма се увеличават с нивото на конкуренция

Брой на пристъпите и годините, които се борят, водят до намален обем на мозъка на бойците

Нокаути / TKO с удари, подобрени десетократни след ръкавици, въведени в MMA

Трудното спаринг води до много повече мозъчна дисфункция от нокаутите

Споделя това:
Twitter
Facebook

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Отговорност на атлетическата комисия и небрежно тестване на PED в бойни спортни януари 16, 2014 г. С 10 коментара
EFC не успява да тества за PED на Booto Guylain Deathmarch 6, 2014 г.
Как (и защо) атлетичните комисии могат да почистят злоупотребата с PED в MMAMARCH 28, 2014 г. „Допинг“