сега, когато махмурлукът от събитието на скоро да бъде легален ММА в Ню Йорк, е през времето си да се справи с една трезво реалност. Наредбите на Ню Йорк, на практика, ще позволят на най -големите играчи да държат законно експертни MMA двубои в държавата. Защо? Регламентите носят със себе си стръмно изискване за застрахователно покритие, което само дълбоки откраднати промоутъри могат да се надяват реалистично да си позволят. Накратко регламентите се нуждаят от минимална сигурност от 50 000 долара защита на лицензиран експерт за медицински хирургически, както и за грижи за здравно заведение за наранявания, претърпени в случай. Освен това застрахователното покритие трябва да предложи допълнително минимум 1 милион долара защита за „животозастрашаваща мозъчна травма“. Подходящите разпоредби се проверяват, както следва:

Всички лица, празненства или корпорации, които имат лицензи като промоутъри
14 или които са лицензирани съгласно раздел една хиляда седемнадесет от
15 Тази публикация непрекъснато доставя застрахователно покритие на злоупотреба или такива други
16 тип парична увереност, считана за приемлив от Комисията, за
17 Сигурност на лицензирани експерти, както и на експертни борци, изглежда-
18 ing в оторизирани експертни бойни спортове или изложба за борба
19 тиона. Такова застрахователно покритие или парична увереност трябва да осигури
20 Защита на лицензирания експерт за: медицински, хирургически, както и хоспитал
21 Tal Care, с минимален лимит от петдесет хиляди долара за наранявания
22 поддържани по време на участие в всякакъв вид програма, работеща под контрола
23 от такъв лицензиран промоутър, както и за погасяване от петдесет хиляди долара до
24 Имението на всякакъв вид починал спортист, където такава смърт е причинена
25 наранявания са получили в това уточняване по време на програмата на програма, в която
26 Такъв лицензиран експерт или експерт борец участва под
27 Промоцията или управлението на всякакъв тип лицензиран промоутър; и, медицински, хирурги-
28 кал, както и грижи за здравни заведения с минимален лимит от един милион долара за
29 Лечението на смъртоносна мозъчна травма, получена в програма
30 оперирани под управлението на такъв лицензиран промоутър, където идентифициране
31 способна, причинно-следствена връзка между частните лицензополучатели на лицензополучателя
32 IPATION в такава програма, както и смъртоносна мозъчна травма.

Някои заинтересовани страни на пазара ме информираха, че малко застрахователи биха били готови да се справят с опасността за доставка на такова покритие. Не съм професионален в разходните точки за застрахователно покритие за бойни спортове, но един човек, който е, Джон Маккарти, спекулира, че разходите за политика, която отговаря на регламентите на Ню Йорк, ще проведе промоция около 100 000 долара на събитие, както и контрастира това с други юрисдикции като Калифорния, където застрахователното покритие изисква, върнаха промоутърите между 2500 долара, както и 5000 долара. Маккарти, посочен като тази седмица в своя подкаст „Нека го вземем“ –

„Единственото нещо, което трябва да бъде изведено тук, е, че това е легализирано ММА в уточняване на Ню Йорк, но има някои допълнения към това… няма да има малки промоутъри, които правят ММА в Ню Йорк, а не професионалисти, тъй като има има Насоки по отношение на полиците за застрахователно покритие, както и неща. Застрахователната полица за едно шоу ще разходи около 100 000 долара. Сега UFC може да плати за това, Bellator може да плати за това, може би световната серия от битки може да плати за това, но никой друг не може … ако търсите в уточняване на Калифорния, точно колко е полица за застрахователно покритие за шоу? Политиката за застрахователно покритие за шоу ще бъде някъде между 2500 долара, както и 5000 долара…. Какво е минало, е чудесно, аз съм всичко за него, това е стъпката в посоката, но само няколко шоута ще станат към да може да отиде там. ”

Това не е критика на дългосрочното законодателство. Чудесно е да видите правителството да се стреми да осигури спортистите, които поставят здравето и благосъстоянието си на линия за наслада на обществеността, както и за бъдещите приходи на промоутърите. Това е просто наблюдение, което си струва да се отбележи. Експертът ММА ще бъде законен в Ню Йорк след като Андрю Куомо пуска писалка на хартия. Оттам само огромните риби ще играят в Empire State.

Реклама

Споделя това:
Twitter
Facebook

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Нюйоркският основен ремонт на MMA разходи като крайни срокове 9, 2015 г. „Нюйоркският боен спортен закон“
Ядките, както и болтовете на Ню Йорк, скоро ще бъдат приети MMA Lawmarch 16, 2016 г. „Ню Йорк Боен спортен закон“
Защо техническите характеристики имат значение – Изключения за престъпно поведение, както и застрахователно покритие в MMAJanuary 4, 2014 г. „Застраховка“