Не исках да ходя на фитнес днес. Аз съм сутрешна тренировка някак момиче докрай, но боксът на ритник се предлага само сутрин два пъти седмично. Останалите дни е вечер. Бу.

Избягвах вечерни часове в по -голямата си част, защото мразя да работя след 10 часа сутринта. Но наистина исках да вляза в допълнителен клас на KB, преди да тръгнем.
Последните ми видеоклипове

Мемоар на Джесика Симпсън – Открит преглед на книги
Преглед на новата книга на Джесика Симпсън – Отворена книга. Певицата и предприемачът разливат тайни, а зад кулисите изненадва всичко в мемоара си.

Преглед на звуковата книга – Джесика Симпсън я чете! Плюс това има песни за бонус оферта, когато получите аудио версията!

Още видеоклипове

0 секунди от 6 минути, 5 секунди

След това
Маратон тренировъчен ден 4
01:21

На живо
00:00
08:21
06:05

И все пак, все още не бях мотивиран да отида на фитнес, когато 17:45. Щях да се откажа, но реших, че това е момент, от който мога да се науча. Бях решен да се мотивирам да стигна до фитнеса!

Първо, имах напомняне за хладилника кога беше насрочена тренировката. Току -що разпечатах графика на фитнеса преди малко и подчертах класа, който исках да ударя.

Въпреки че през целия ден гледах напомнянето, не исках всъщност да стигна дупето си на клас? Но да се приготвите е най -добрият начин да се измъкнете от вратата. Така се промених и това ми помогна да ме мотивира малко повече! (Това рими!)

Все още не бях напълно продаден, затова реших награда! Обичам тези витамини и имах такъв, преди да замина?

Направих го на клас и наистина съм благодарен, че го направих! Всъщност го обичах. Това е малко странно, защото дори не обичам да бягам вечер. Просто много обичам KB !!!

Никога не съжалявате за тренировка, но може да съжалявате, че сте прескочили такава?

По -рано днес си дадох основателна причина да тренирам и! Майка ми поиска пакет от къщата на ядките на Ан, така че днес отидох там. Аз „взех проба“ някои от екстри, преди да ги опаковам, за да изпратя?

Кисело мляко покрити гевреци

И Trail Mix!

„Обяд“

Когато се прибрах от КБ Бен започваше на вечеря. Той направи салата в голяма пластмасова торбичка, тъй като вече опаковахме големите си купи.

Направих сьомга и кускус да отида заедно със салатата. Току -що го приготвих на печката с Пам, стар залив и чесън. Смесих сьомгата с малко ICBNB и сол.

Основното оплакване на Бен с Couscous е, че не остава на разклона. Ха. Обичам нещата!

и Vitatop за десерт. Надявам се, че моят Costco в CA ги продаде!

Ще се видим сутринта …

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте с тези:

Най -добрите утвърждения за бегачите

Най -добрите утвърждения за бегачите

Ето списък с 51 положителни утвърждения за бегачи. Споменах ги в Instagram днес, защото може да не осъзнаете

AB тренировка за бегачи

AB тренировка за бегачи

AB тренировка за бегачи. Бърза тренировка за якост на телесното тегло за бегачи и проходилки. може да тренира календар с писти и Е

5 въпроса, за да се зададете, когато искате да напуснете или пропуснете тренировка

5 въпроса, за да се зададете, когато искате да напуснете или пропуснете тренировка

Как да разберете дали трябва да натиснете бягането си или да го улесните. 5 съвета, за да знаете кога се нуждаете от почивка в бягането или

3 съвета, които да останете на път с вашите тренировки този месец

3 съвета, за да останете на път с вашата тренировкаs този месец

3 Съвета за изпълнение, за да останете мотивирани и да се придържате към плана си. Забавен бегач Instagram Reels @RuneAtrepeat! как да

Рецепта за зърно мляко мляко

Рецепта за зърно мляко мляко

Как да си приготвим рецепта за зърно мляко и леко зърнено мляко. Лесна вкусна рецепта за зърнено мляко с истинска Калифорния MI

Моят списък с коледни желания 2021

Моят списък с коледни желания 2021

Моят списък с ваканционни желания с връзки към това, което се продава в Кибер понеделник. Идеи за подарък за бегач за 2021 Коледен сезон

⚡ от Shareaholic

.