намерих котка, която не е моя, но изглежда като близнак на Вегас в нашия вътрешен двор днес !!!

Моята котка:
Последните ми видеоклипове

Моят прекрасен партньор в Pysch Ward: Мемоар – преглед на книги
Моят прекрасен партньор в Pysch Ward: Мемоар
от Марк Луках

Преглед на аудио книга на най -продавания мемоар, издаден 2017.

Добре ли е да слушате?
Споделям бърз преглед на книгата, налична на Audible.

От Amazon:

Сърдечно изтъняващ, но надежден мемоар на млад брак, който се предефинира от психични заболявания и утвърждава силата на любовта.

Животът на Марк и Джулия заедно започна като приказен романс. Те се влюбиха на осемнадесет, ожениха се на двадесет и четири и започнаха мечтания си живот в Сан Франциско скоро след това. Но когато Джулия беше на двадесет и седем, тя претърпя ужасяваща и неочаквана психотична почивка, която я кацна в психичното отделение близо месец. Един ден тя беше жизнена и добре коригирана; Следващата тя беше заблудена и самоубийствена, убедена, че близките й не са в безопасност.

Въпрос:
Каква книга или подкаст слушате сега ??

Какво трябва да слушам по -нататък?!

Връзките към книгата и други отзиви са на runeatrepeat.com

Още видеоклипове

0 секунди от 5 минути, 31 секунди

След това
Съвети за маскиране на маски за бягане и ходене навън
07:15

На живо
00:00
08:21
05:31

Не моята котка:

Тази друга котка ми хвана окото, докато Вегас невинно спи на стола на Бен. Тази ситуация прави някакъв луд превключвател с грешна котка в къщата a la лудите измислици на I Love Lucy!

Бен забрави портфейла и мобилния си телефон у дома и ми изпрати имейл, за да му ги заведа по време на обяд. Завършихме се на костната риба скара, място, на което искам да опитам известно време!

Днес е сериозно изключително тук !!! обичам го. Седяхме навън, докато храната ни се канеше да бъде издухана и решихме да се преместим.

Бен получи малко мида, за да започне и откраднах хапка. Беше добре, но това не е време за супа

Гледката над рамото му също беше великолепна. Поляците се разсейват, но това е ясен ден и можете да видите направо към планината.

Поръчах стил Mahi Mahi Cajun. Предлага се или с ориз, или с пържени картофи (те също имат кафяв ориз!), Но Бен ме призова да взема пържените картофени картофи и аз се съгласих за състоянието, че той ще го направи повечето от тях. Той запази от края на сделката и аз трябва да се наслаждавам на няколко, без да прекалявам

След като го върнах на работа, отидох в Walmart, за да върна камерата, която получих за майка ми за Коледа (тя получи още една, която предпочита). Беше неотворен, неизползван, но нямаше да го върнат обратно. Казаха, че съм след 15 -дневния лимит за връщане на цифровите камери. Това е вярно, но аз предложих да взема продажната цена или каквото и да е, за да работят с мен и те отказаха. Обадих се на обслужването на клиентите, обясних ситуацията си и предложих да върна сумата с отстъпка обратно на камерата, но и те не можаха да ми помогнат. Излишно е да казвам, че съм много разстроен и няма да правя бизнес с тях отново.

Ще се опитам да го продам в Craigslist … Boo.

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял