Bloodyelbow предлагат защита на UFC Anti Count по костюм, който е на второ място. В техния икономически експерт по непрекъсната защита Пол Пол подарък, който е опитван като професионален преглед в борба с съдебните дела, разчленява декларациите, както и предложи ясно разбиране.

Подаръкът с една точка беше трудността на бойците да се стреми към търсенето на ексклузивност на UFC в техните договори. Той обясни, че договорите обикновено изискват да надминат 8 години, преди съдилищата да мислят за тях за дългосрочно, както и поради тази причина проблемни. Той смята, че UFC договори, които могат да типични около три години, може да не са доволни от съдебната критика. Той отбелязва, както следва:

Техниката на бойците току -що беше изяснена. Ако трябва да се направи надеждно икономическо несъгласие относно увеличаването на разходите на съперниците със специални договори, те трябва да бъдат дългосрочни. Това е абсолютно необходим елемент за историята. Според моя опит специалните договори в разнообразието от три години или по -малко обикновено се смятат за краткосрочно. 4-8 години е спорно, както и 8-10 години или много повече, обикновено се вижда като дългосрочен план. Това е, тъй като договорите не изтичат наведнъж. Обикновено са подредени.

Аз, когато се справих със ситуация, при която бизнес е възбрал 100 процента от важен ресурс от своите конкуренти със специални договори. Този процент на възбрана е безумен, но продължителността на договорите беше важният компонент. Те са средно около пет години, което предполага, че около 20 процента ще изтекат, както и в крайна сметка се предлагат за напълно безплатна, както и за открита конкуренция всяка година. Обвиняемите спечелиха ситуацията отчасти, тъй като договорите не бяха достатъчни, за да поставят своите съперници в устойчив конкурентен недостатък.

По -нататък ще използвам договора за Еди Алварес като основна линия. Срокът на договора на Алварес е по -рано от 40 месеца или 8 двубоя. Така че най-лошата ситуация е дължина от 3 години 4 месеца, стига той да е доста активен. Това поставя ищците в истинска обвързване, тъй като те ще имат адски време, показвайки, че 3 години 4 месеца е дългосрочно. Оплакването излага, че те вероятно разбират това, както и тяхната техника ще бъде да се омаловажават договорния срок („независимо от срока на споразумението“), както и да се съсредоточи върху клаузите за разширяване („като по този начин ефикасно удължаване на разпоредбите за изключителност неопределено“))) .

Не отнема нищо от компетентността на подаръка, както и от гледна точка, но контекстът винаги е важен. Въпреки че три години може да не са дълго време на пазара на труда като цяло, в сферата на „елитен експерт MMA“, три години може да са цял живот.

Ако съдът открие, че типичната дължина на договора на UFC отразява времето на типичния експерт на спортиста в елитната лига, специалният период от време ще бъде всичко по -проблематично мислене за същността на твърденията на ищеца е, че UFC избягва бойците да се ползват от разумния достъп до достъп до истинска напълно безплатна компания по време на кратките им кариери. Ако спазвате този костюм, можете да очаквате тази тема да бъде проучена остро.

Свързах се с редица хора за статистика относно типичния мандат на конкурент в UFC в ерата на Zuffa. Нямам отговор обаче, ако ми бъде предложен такъв, ще актуализирам тази кратка статия, за да помогна да добавя контекст към проблема с изключителността на конкурентите в сделката на този антиброен процес по съдебно дело.

___________

Актуализиране на 30 декември 2014 г. – Пол Пол подаръкът беше достатъчен, за да отговори на тази кратка статия, както и да предложи исканата статистика. Мотивирам всеки, който се съобразява с тази история, да провери кратката статия на Пол заедно с коментарите, които отговарят (включително коментарите на Джон Наш, цитирайки USA срещу Worldwide Boxing Club of New York, който вероятно е един от шаблона за искането на ищците).

Във всеки тип събитие, тук са статистиката, показваща „типичната дължина на професията на боеца в основната ММА е около 1 ½ години или 3,3 пристъпи.“

Реклама

Споделя това:
Twitter
Facebook

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Ищците фини настройки аргументи в UFC Anti Count относно съдебния процес 25, 2018 г.
Дали UFC договори, като диамант, завинаги? 28 септември 2015 г. с 2 коментара
Обобщение, както и анализ на UFC Anti Count относно съдебния процес 16, 2014 г. с 22 коментара