Maine Goantor Janet Mills е определил адвокат на Ogletree Deakins Steve Silver председател на държавния съвет за управление на Gamblng.

След номинацията на губернатора, Сенатът на Мейн гласува единодушно да провери среброто на позицията. С устава, петчленният съвет регулира, както и контролира собствеността, както и операциите на двете казина на Мейн, наблюдават залагането на депозити за напредък, оценките разрешават заявления, както и провеждат дисциплинарни изслушвания за лицензополучатели.

През 2018 г. Силвър преподава първата програма на държавата, фокусирана върху спортните залагания в Университета на Мейн институция по право. Той е писал подробно за проблемите на законодателството на игрите за вицеспортните спортове, над закона, както и за легалния спортен доклад и също е цитиран в различни национални публикации.

Среброто е обявено за много адвокати, изгряваща звезда всяка година, тъй като 2017 г., както и беше включена във встъпителните 2021 г. най -добрите адвокати, които да наблюдават списъка за неговите работници, както и за съдебни спорове.

Споделя това:
Facebook
Twitter
електронна поща