на Foley & Lardner’s Sports & Entertainment, заедно с автор на спортния пазар, както и с съветник Рик Хок, ще притежават четвъртия Събитие в своята поредица за лидерство Insight – The Backback: Sports in A Orally World Pandemic – в сряда, 9 юни 2021 г. | 2:00 – 15:00 ч. ET

Част 4 от поредицата ще се съсредоточи върху марката, както и върху оценката на притежанието, обхващайки проблемите на оценките на франчайзинга, настоящият уточнява на пейзажа на спортните медии, както и влиянието на стрийминга, изграждането, както и запазването на девствена спортна марка, определянето на уточняване на уточняване на уточняване на уточняване на определянето на марка за спорт Спортът на жените, както и ефектът му върху оценката на притежанието, както и много повече.

Хостинг на събитието са Боб Дюпи, партньор на LLP Foley & Lardner, както и бивш главен юридически съвет, президент, както и COO на бейзбола на Major League в допълнение към HeRrof, автор на Sport Business Handbook: Insights от 100+ лидери, които оформяха 50 години на 50 години на индустрията.

Говорителите включват:

Фред Ридли, председател, Национален голф клуб Августа; Партньор, Foley & Lardner LLP

Анджела Руджиеро, зала на известността, хокей на жените в САЩ; Съучастник, лаборатория за иновации

Гари Бетман, комисар, Национална хокейна лига

RSVP за събитието тук.

Споделя това:
Facebook
Twitter
електронна поща