при преместване, насочено към разклащане на нещата в света на добавките за изпълнение, Ironmag Labs обявява пристигането на един от многото видими и влиятелни инсайдери на индустрията на културизма. Боб Цичерило, познатият глас на конкурса за господин Олимпия, подписа многогодишна сделка с IML, марка, която е прекарала много повече от десетилетие, революционизирайки категорията на хардкор добавки.

Според Cicherillo „Работил съм с някои страхотни компании през годините, но никога не съм се сблъсквал с ангажимент за високи постижения като този, който открих тук в IML. Вече бях запознат с техните продукти, едни от най -добрите в бизнеса. Но нямах представа колко страстен и всеотдаен е този екип. Роб Димаджо е Trailblazer в индустрията за добавки и аз съм отвъд развълнуван да работя с него. ”

В ролята си на вицепрезидент на компанията за развитие на компанията Cicherillo ще помогне за наблюдение на различни инициативи за разширяване, тъй като компанията изглежда да достигне до нови клиенти. DiMaggio, основателят на марката Ironmag и линията на добавките на Ironmag Labs, добавя: „Това е страхотен ден за нашата компания. Друг показалец да очаква неочакваното. Малцина биха визуализирали IML и Cicherillo като мач, но това е точно този вид допълнение, което търсихме. ”

Създатели на няколко патентни висящи формули, IML е една от най-успешните компании за директни добавки на потребителите в света, с линия от добавки, която включва скоро да бъде пусната много DMZ 5.0, петото поколение на легендарната проаболична синергия за изграждане на мускули Смесете.

Cicherillo е нетърпелив да започне: „Качеството и ефикасността на продуктите на IML са в собствена лига. Сега е време да позиционирате компанията, така че всеки да има възможност да изживее това, за което става въпрос за IML. Предстои ни да се забавляваме! “

За да научите много повече за линията на добавките на IML, вижте www.ironmaglabs.com