Поставих алармата си за няколко минути след 5 часа сутринта, за да се изправя, както и на вратата. Имам 12 мили в рутината си за днес, както и като се има предвид, че сме имали модификация на плановете, които ми трябваше, за да го направя рано!

Направих нормалния ритуал преди бягане … кафе, както и PB&J тост. Тогава бях изключен!
Най -актуалните ми видеоклипове

Какво ям за един ден – издание на бегач
Това, което ядох за един ден. Дневникът на храните от бегач, който в момента не тренира за маратон или полумаратон. Закуска, обяд, вечеря, както и закуски плюс съвети.

Още видеоклипове

0 секунди от 14 минути, 26 секунди

След това
Високо постижение – Страхотен преглед на книги за слушане
06:12

На живо
00:00
08:21
14:26

Не се чувствах добре, не се чувствах зле. Беше наред. Вярвам, че стигам дотам, че просто искам да свърша. За щастие, имам 2 отзад назад, идеалната седмица след моята състезание, така че няма да имам възможност да не бягам.

Имам къща, както и 3 минути разтягане, преди да се приготвя. Напоследък не си сложих козметика или правя косата си, така че отне много повече време, отколкото ме използва! По времето, когато почти бях свършил, коремът ми бучеше.

Използвах остатъчната салата от броколи, за да направя яйце. Да, салатата с нахута, както и обличане, както и всичко. Добре е! Първо приготвих шлаката, след което добавям яйца, както и сирене.

Сега сме на нашия метод за Райтвуд за погребение. Това е на около 2 часа от къщата, така че съм сигурен, че закуските са по -големи в даден момент.

^^^^ Всичко това беше написано тази сутрин по пътя, но аз не стигнах до Wi-Fi, докато не стигнах до мама точно сега. И така, да продължи …

Погребението беше събитие от живота, както и беше красиво. Съпругът на Бен почина, след като беше изключително болен за изключително дълго време. Оценявам, че погребенията ни напомнят да прегърнем харесвани малко по -добре <3 След услугата се върнахме в неговите колеги у дома за общение, храна, както и приятели. Не мога да се мотая с хората, които Бен вижда ежедневно изключително често, така че се наслаждавах на това. Харесвам човек в костюм. След това се отправихме към дома. Това е зашеметяващ ден, както и великолепно шофиране, макар и да мина бързо. Спряхме някъде случайно, за да използваме тоалетната, както и идентифицирах място на фалафел! Резултат !!! Жадувах Фалафел като луд човек! Сериозно. Това се случва на някой друг? Взех плочата Falafel - тя дойде с 5 големи топки, Pita, както и контейнер с хумус. Доминирах го. Бен не призна, че Фалафел е построен от нахута. Когато му казах, че заяви, че ме отвежда в „CA“ - Anonymous нахут. Ако потапянето на фалафел в хумус е грешно, не искам да съм прав. Сега съм на домакинство на майките си! Тази вечер си гарантирах питие, така че не разбирам кога ще се видим отново ... Изпратете ми работната книга Запазете Споделянето е загриженост! Дял Туит Щифт Дял Поща Дял Продължавайте да избирате за тях: Рецепта за зърно мляко мляко Рецепта за зърно мляко мляко Точно как да приготвите зърненото мляко, както и леката рецепта за пюре за зърнени култури. Проста вкусна рецепта за зърнено мляко с истинска Калифорния MI Стека на километровия ден 16 - Насочете до върха за регистрация Стека на километровия ден 16 - Насочете до върха за регистрация Ден на трудност на вървенето 16. Стека на километри Изпълнете трудност ноември 2021 г. Проверете в тялото на вашия бегач и Рецепта за картофи за въздух фритюр Рецепта за картофи за въздух фритюр Рецепта за въздушен фритюрник. SiРецепта за картофи Mple Mojo във фритюрника. Фантастично гориво за бегачи, както и да ви помогне да ударите вашия Стека на километри Трудност Ден 12: Предпочитани книги за бягане Стека на километри Трудност Ден 12: Предпочитани книги за бягане Топ 9 най -добри книги за бягане: Роден да управлява от Кристофър Макдугал 26 Маратони: Какво открих за вярата, идентичност Нов лют сос мания пери сос Нов лют сос мания пери сос Нов лют сос, който трябва да опитате. Най -добрият чесън среден топъл сос фантастичен за каквото и да е - салати, сандвичи, бурито, тако Бен получи коронавирус Бен получи коронавирус Живот с някой, който получи Covid19 - Какво се случи? Моите резултати от теста на Covid19. искрени чувства да се налага ⚡ от Shareaholic .