Разбрахте ли, че подобно на анонимните алкохолици има група, наречена Anonymous Overeaters?

Открих за „ОА“ в колежа, когато майката на приятеля ми Барб ми разказа за групата. Тя ходеше в продължение на много години, както и щеше да говори за това свободно на вечеря или други разходи. Това беше огромна част от живота й. Наистина я харесах, както и вярвах, че тя е любезна, обичаща, както и умна жена. Така че уважих това, което тя трябваше да заяви за групата.
Най -новите ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 4
Маратон за обучение на дневника Ден 4 Проверете в

Още видеоклипове

0 секунди от 1 минута, 21 секунди

След това
4 -минутна стояща основна тренировка за бегачи
04:31

На живо
00:00
08:21
01:21

Няколко месеца по -късно получих задача да работя в набиране на бизнес, както и доволен съюзник, който също беше запознат с анонимните на Overeaters. Тя беше много повече „включена и изключена“ с програмата. Тя беше много отворена с мен за борбите си с храната, както и за хранене, както и диета. Вярвам, че част от това беше, че бях изключително млада, както и любопитна, както и просто се чувствах удобно да попитам много притеснения, тъй като вярвах, че е много интересно.

Едно време Барб ми каза, че пристрастяването към храна е по -лоша от добавянето на алкохол или пристрастяването към лекарства, както е посочено от Whitesands близо до мен, тъй като когато сте пристрастени към лекарства, можете да влезете в програма, както и да откриете точно как да ги изрежете от живота си. Вие предотвратявате пристрастяването си 100%. Въпреки това пристрастяването към храни е трудно, тъй като все още изисквате да ядете всеки ден.

Можете да приемате алкохол или лекарства или порно или видео игри или Facebook или „Вмъкнете пристрастяването си тук“ изцяло от живота си. Въпреки това винаги ще изисквате храна.

Това беше такъв момент на крушка за мен. Имаше идеален смисъл.

Когато сте пристрастени към храната, все още трябва непрекъснато да се справяте с вашите демони. Трябва да се ориентирате в здравословна връзка със съединение, което ви прави щастливи, тъжни, еуфорични, доволни, смутени, развълнувани … всеки ден – няколко пъти на ден! Не можете просто да предотвратите храна, изисквате я на онлайн, така че да откриете метод за спиране на пристрастяването, както и да си осигурите съгласие да ядете, е наистина трудно.

Тази публикация не е точно как да предложите с пристрастяването си към храна (ако имате такава, в идеалния случай просто четете това, тъй като сте уморени и/или любопитни кога ще говоря за хъркащи прахообразни понички). Можем да говорим за това още един ден.

Тук съм точно тук, за да отбележа, че ако се борите с хапването или пристрастяването към храните или някакъв друг подобен проблем с храната – осигурете си кредитен рейтинг за истината, че това е трудност, с която трябва да се справите постоянно.

Трудно е да не преяждате или да се разпада, когато винаги ще има храна в дома ви – както и на практика навсякъде, които отидете. Важно е да признаете къде се борите, както и къде изисквате подкрепа. Това е различно за всички.

Не ходих на анонимен на Overeaters, когато разбрах, че имам проблем с храната, както и с тялото си. Въпреки това, тъй като разбрах, че Барб, както и Али имал проблеми с преяждането, както и за необходимостта отвън, за да спра – разбрах, че и най -вероятно се нуждая от експертна помощ. Избрах да отида на терапия, за да поправя проблема.

Не всеки се нуждае от АА или ОА или терапия, за да завладее проблемите си с лекарства или храна или каквото и да е друго, към което може да се пристрасти. Ако обаче имате проблем, че някой друг може да ви помогне да разрешите, че съм всичко за получаване на тази помощ.

Имах проблем с хапването на хапване за наистина дълго време. Вече не мисля за себе си. Но все пак може да се разпитвам, когато или два пъти годишно (може би мисля, че не се спирам истински на това). Това е гадно, но не е изненадващо. Винаги ще имам храна в къщата си. Както и може да съм невероятно изтощен, както и стресиран, както и гладен в точното същото време, както и това ще доведе до хапване в някакъв момент надолу по пътя. Не мога 100% да предотвратя храната, както и не мога 100% да предотвратя лоши дни, така че ако това се събере в някакъв лош момент, може да есента на вагона.

Ето защо е толкова важно да имате чудесен здравословен поглед върху храната. Тъй като винаги ще бъде там …

Забележки: Промених имената на майката на моя BF, както и на колега в тази публикация, за да защитя тяхната поверителност.

Ако имате някакъв вид зависимост, помислете за експертна помощ. Направих някои шеги, но всички зависимости са основни, когато влияят на живота ви, както и върху живота на хората, които обичате. Не се опитвам да оценявам нечии чувства или лични проблеми. Пази се.

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

ДялТуит

Щифт

Дял

Поща

Дял