Здравейте! Чувствам се толкова отговорен, защото получих валяк от пяна и йога постелка, която да държа във Флорида. Коляното ми беше болно и това е така, защото моята ИТ лента е невероятно стегната, така че наистина трябва да го разгърна.

За съжаление, аз трябваше да го използвам само веднъж до момента, в който стигнах тук, защото тръгнах снощи.
Най -актуалните ми видеоклипове

Преди да бяхме непознати преглед
Преди да бяхме непознати от ревюто на книгата на Рене Карлино.
Бързи мисли и препоръки за аудио книги. Историята, разказвачът, рецензията и много повече от поредицата „Добър слушане“.

Още видеоклипове

0 секунди от 9 минути, 42 секунди

След това
Маратон тренировъчен ден 4
01:21

На живо
00:00
08:21
09:42

Оставям този валяк във Флорида, но преди няколко години, когато наранях ИТ лентата, пътувах с валяк от пяна и я използвах на летището. Какъв странник! Знам.

Време е да шофирате до Тампа …

Абсолютно вкарах изходния ред, който беше по -голям от моя апартамент! Бум! И аз също направих малко приятелю. Беше страхотна част от пътуването.

И аз имах бързо освобождаване във Феникс и намерих бар за салата на летището <- Да !! Обичам го, бях наистина в екстаз в това. Те зареждат на унция като Yogurtland. И аз го удавих в Тапатия, защото така се търкаля. И имам някои лоши новини ... Може би сте прекарали живота си, мислейки, че имате страхотни родители и те вероятно са наистина страхотни ... Но официално имам най -добрата мама и татко в света. Те ме вдигнаха от летището и шофираха отделно, за да могат да донесат автомобила ми и котката ми и нямаше да се налага да шофирам до тяхното място и чак до дома. Моите надничания са най -добрите !!!!! Въпрос: Искате ли да сте ми сестра или брат, за да можете да имате и най -добрите родители? Бихте ли се разговорили на летището? Изпратете ми работната книга Запазете Споделянето е загриженост! Дял Туит Щифт Дял Поща Дял