, както и задоволих брат ми, Майкъл, както и неговата приятелка Хедър за обяд днес. Бях го получил, както и сертификати за подаръци на Бен за пушената къща на Люсил известно време, както и ние се опитваме да планираме страхотно време от месеци. Е, накрая се получи днес!

Люсил започва с най -добрите бисквити, поднесени с ябълково масло. Те са маслени, както и ябълковото масло трябва да умре. Това определено е моята предпочитана част от храненето.
Последните ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 3
Маратон тренировъчен ден 3

Още видеоклипове

0 секунди от 51 секунди

След това
4 -минутна тренировка на долната част на тялото за бегачи
04:49

На живо
00:00
08:21
00:51

Опитах прекрасния чай, който Майкъл, както и Бен получи. Харесва ми точно как сервират напитки в буркани с сфери. Толкова просто, както и доста <3 Бен обясни прекрасния чай като „диабет в чаша“. Да, това е също прекрасно - както и за мен да заявя, че това е нещо! Тъй като всички ние трябваше да нахраним вътрешния си снуки, поискахме половин поръчка на туршии от приятел. Бяха добре, просто не моето нещо ... Плюс половин поръчка на спанак артишок - известна още като купа от сметана, както и сирене с чипс. Очевидно избягвахме секцията „Не искам да умра от сърдечни заболявания“ на менюто всички заедно. Частите на Люсил са луди! Продължавахме да наблюдаваме как сървърите извличат огромни плочи към масите около нас. Ако дойдете точно тук, бъдете готови да ядете. Получих зеленчуковата салата на скара, както и отправих специална молба, че те добавят трудно варено яйце за някакъв протеин. Беше вкусно! Също така откраднах няколко от прекрасните картофени пържени картофи на Бен, както и няколко хапки картофи с пюре чесън, за да закръгля яденето. Сега предоставям на Майкъл, както и Хедър малка обиколка на нашия апартамент. Те все още не са дошли при нас, тъй като всички заявяват, че онлайн толкова далеч! Вярно е, все пак ... Изпратете ми работната книга Запазете Споделянето е загриженост! Дял Туит Щифт Дял Поща Дял