здравей! Как точно върви тази седмица? Точно как се справяте със Stack on the Miles ?? Опитвам се да ги подредя, тъй като смятам да ям много прекрасна картофена гювечка, както и пай, както и всяко всяко друго нещо тази седмица! Споделям по -долу прекрасната рецепта за картофени касероли на моята Нина.

Но първо нека поговорим за бягане! Есенното метеорологично състояние е съвършенство за бягане. Страхотно е, както и страхотно сутрин, колкото и да се затопля, както става по -късно през деня. Днес направих 9 мили.
Най -актуалните ми видеоклипове

Идеята за бягане останете здрави по време на огнището на Covid19
Идеята за бягане да останете здрави по време на огнището на коронавирус. Можете ли да бягате, както и да ходите навън по време на престоя в домашна поръчка? Ето един съвет, който ще ви помогне да предотвратите докосването на сделката си с …

Още видеоклипове

0 секунди от 2 минути, 25 секунди

След това
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

На живо
00:00
08:21
02:25

Аз заявявам това всяка година, но е толкова невероятно вярно – Денят на благодарността е предпочитаният от мен ден в годината. Харесва ми!! Харесва ми, че е ден, просто всичко за това, че съм благодарен, както и за яденето на храна. Харесвам храната, както и съм невероятно благодарен за всичките си благословии.

Всяка година правя прекрасна картофена гювеч, както и гювеч от царевичен хляб за деня на Турция. Оригиналната рецепта за гювеч от царевичен хляб дойде от майката на бившето ми гадже. Когато го имах първата си благодарност с тях, го имах, както и незабавно молех за рецептата, както и оттогава го правех ежегодно. Дори го правя на Коледа, както и Великден няколко години!

Рецепта за гювеч от царевичен хляб

1 кутия царевичен хляб микс (използвах каквото и да е от джифи до TJ)

2 яйца

8 унции. гръцко кисело мляко или заквасена сметана

1 може царевица, източена

1 може да сметана царевица

2 TB разтопено масло

Упътване: Загрейте до 350 градуса. Смесете всички съставки. Изсипете намазнена гювеч (8 × 8 или подобна), както и печете за около 40-45 минути или нагоре, докато се постави.

Гравници от царевица Забележки: *удвоявам рецептата, когато я направя, така че използвам по -голямо хранене за печене, както и печене повече от час.

Рецептата е предназначена да бъде интегрирана с кутия с джифи царевичен хляб или по същия начин. Ако използвате по -голяма кутия (като тези от TJ’s), може да се наложи да добавите половин чаша мляко, за да я разредите.

__________________________________________

Моята лична предпочитана е прекрасната картофена гювеч. Моята Нина я направи всеки Деня на благодарността (повечето от членовете на моето домакинство имат собствена храна за подпис, която носят). Хареса ми, като се има предвид, че съм малък. Една година тя щеше да излезе извън града за Деня на благодарността, така че тя го направи предварително, както и го пусна. Както и няколко години по -късно, когато тя щеше да бъде с домакинството на моето Нино за Деня на благодарността, я помолих за рецептата, за да може да го направя.

Сега го правя ежегодно, както и да донеса по поръчка, както и вкуса. Това е невероятно често срещана прекрасна рецепта за картофено гювеч, но ние я допълваме с пекани, както и с кафява захар вместо ружа.

Рецепта за сладък картоф: рецепта:

Сладки картофени съставки:

2 килограма прекрасни картофи

3/4 чаша гранулирана захар

1/4 чаша изпарено мляко с ниско съдържание на мазнини

3 супени лъжици масло

2 големи яйца

1/2 чаена лъжичка сол

1 чаена лъжичка ванилов екстракт

Топинг:

1 чаша нарязани пекани

1 чаша кафява захар, опакована

1/2 Стик масло, космическа температура

1/2 чаша брашно

1 ч. Л. Сол

Упътване: Измиване, пробиване, както и увийте прекрасни картофи във фолио. Печете на 350 градуса около час или нагоре до омекване. Оставете страхотно малко, както и отлепете кожата. Разбийте ги, както и смесете с други съставки. Камшик с ръчен миксер. Изсипете в намазнена гювеч. Смесете заедно топинг съставки. Поръсете върху гювеч. Печете на 350 градуса за 35-40 минути или нагоре, докато топингът е кафяв, както и невероятно.

Победител в проверката на миналата седмица в ИС: Пейдж !!!

Продължавайте страхотната работа! Харесва ми да чета всичките ви чекове. Ако ви е трудно за мотивация, проверете коментарите, както и проверките от миналата седмица тук. Не всички постигаме 100% от целите си, но се опитваме на 100%. Не се предоставяйте. Това е последната седмица.

Натрупване на километри инспектирайте в!

Миналия вторник тренировка !! Какво правиш?? Ще бъде трудна седмица да вляза в някои страхотни тренировки за моите американски читатели. Точно как преодолявате препятствията ??

Влезте в стека си в актуализацията на Miles!

Изпратете ми работната книга

1save

Споделянето е загриженост!

1
Щифт

Дял

ТуитДял

Поща

Дял