Една от житейските ми цели е да се кандидатирам във всяка посочване в Съединените щати. Наистина се кандидатирах в Илинойс, когато Бен, както и направих пътуването си в цялата страна миналото лято, но днес се кандидатирах в Чикаго, както и наистина се почувствах, че съм преминал това, определено от списъка с гръм!

Механ, Лесли, Емили, Бек, Джен, Евън, Теодора, както и всички се събрах във фоайето на хотела, преди някой друг да е буден да победи топлината, както и да пробяга 16 мили. Меган, както и Лесли тренират за Чикаго, който е една седмица преди организирания ми маратон, така че нашите тренировъчни рутинни процедури са в точно същото разнообразие в момента. Се получи фантастично?
Последните ми видеоклипове

Мемоар на Джесика Симпсън – Открит преглед на книги
Преглед на новата книга на Джесика Симпсън – Отворена книга. Певицата, както и предприемачът разсипва трикове, както и зад кулисите изненадва всичко в мемоара си.

Преглед на звуковата книга – Джесика Симпсън я чете! Плюс това има мелодии на Perk, когато получите аудио версията!

Още видеоклипове

0 секунди от 6 минути, 5 секунди

След това
Преди да бяхме непознати преглед
09:42

На живо
00:00
08:21
06:05

Бягането е един от най -добрите методи за

1.) Вземете да проверите ново място

и

2.) Вземете да разберете нови приятели.

Беше фантастично да разговаряте с колегите писатели на блогове за бягане, храна, както и за живота. Определено всички получихме програма за произшествия един върху друг, както ми хареса.

Предварително пиех малко кафе, както и фъстъчено масло на TJ. Тъй като не бях организирал дълго време този уикенд, нямах никакъв вид предварително планирано гориво. Донесох гевреците за закуска, както и избрах Gatorade за бягането снощи.

Трябваше да ям тихо в банята, за да не стана съня си!

Тичахме по пътеката на езерото точно по водата (в ситуация „езерото“ не те намекна). Слънцето, което издаваше, както и блестяше в града, беше великолепно, както и спряхме за снимка.

Тъй като успяхме да преминем времето в чата, 16 -те мили преминаха супер бързо? Сега наистина искам да открия бягаща група задна къща.

Наистина имах тренировъчна тренировка на 16 мили в графика си, но когато разбрах, че ще изляза извън града, току -що реших, че това ще е загуба. Изключително съм доволен, че открих тази група, с която да бягам! Те ме държаха на рутина, както и аз имах взрив.

След пускането на няколко от нас пчелен сок от Jamba. Използвах се, за да бъда консумиран с това място, но аз го преодолях, откакто започнах да правя свои забележителни смутита. Тъй като моята собствена пюре не беше избор тази сутрин, бях повече от щастлив да се върна към оригиналната си любов на пюре.

След това се отправих към душа, тъй като миришех, че съм пробягал 16 мили в стари, потни, използвани дрехи за фитнес център. Тъй като това бяха те.

Побърттът ме задържа малко, докато можех да стигна до закуската на върха за здравословен живот. Те имаха разработка на собствена маса за крема сирене, както и вие може да направите прекрасен или пикантния микс.

Вярвам, че това е супер очарователна концепция и за празник на брънч!

Тъй като разбрах, че пицата с дълбоко хранене в Чикаго беше в менюто за обяд, се опитах да я запазя с геврек, както и с някои яйца.

Въпреки че закъснях на закуската, успях да забия място до двама от предпочитаните от мен писатели на блогове – Ан, както и Кати! Ан отговаря на много притеснения за мен, както и аз наистина го оценявам?

След закуска Чандра, както и трябваше да се насоча към пространството, за да се опаковам, както и да напусна хотел Конгрес. Слухът е, че е обитаван от духове, както и има някои истории за това!

Накрая беше време за много очаквана пица за дълбоко хранене в Чикаго! Бях развълнуван! Харесва ми да ям регионални деликатеси, когато пътувам?

Вървяхме от хотела до изток на Джино. Когато не тичам, обичам да се разхождам и на нови места. Спряхме за няколко снимки по метода, когато отново.

Източната пицария на Джино!

Декорът беше супер забавен, както и на хората могат да оставят своя отпечатък по стените на ресторанта.

Услугата беше наистина страхотна, както и нашият сервитьор беше изключително полезен, както и приятелски настроен. Като цяло това беше фантастично изживяване за хранене!

Допълнителният супер добавен Perk беше фантастичен бизнес, с който да го споделите. Група от нас отидоха да опитат прословутата пица за дълбоко хранене заедно за обяд. Харесва ми да ям с писатели на блог за храна, тъй като те наистина оценяват страхотната храна, както и никога не ви гледат странно, когато извадите камерата си.

Наредихме на салата от стил на домакински стил да започне …

Но целият фокус наистина трябва да бъде върху тези забележителни пици. В крайна сметка получихме една вегетарианска пица …

И една пица със спанак. Те отнемат около 45 минути, но напълно си струва да се изчака!

Имах резен от всеки, както и наистина не мога да избера кой е по -добър. Кората винаги е била моята предпочитана част от пицата, така че това беше особено забележително преживяване за мен. Абсолютно ми хареса. Това определено беше най -доброто изживяване за пица, което съмe някога е имал.

Кората беше дебела, както и вкусна, без да е толкова и тежка. Имаше нещо в това, което почти имаше качество на царевичните камъни. Отново ми хареса.

След обяд трябваше да се отправим обратно към хотела, за да вземем нашите неща, както и да се отправим към метрото. Полетът ми беше в 17:30, както и аз исках да стигна до там рано, за да наваксам по имейл, както и други работни неща.

За съжаление, линията за сигурност беше супер бавна, както и нямаше да си струва да си купя мрежа за 30 минути, които бях оставил преди полета си. Вместо това в крайна сметка получих малко лед, както и заценах коляното, докато чаках. Тази сутрин ме боли от бягането! Мисля за започване на ледени бани след дългите ми писти, но не разбирам дали имам смелостта. Ще видим.

Купих салата за полета

и донесох няколко закуски от чантата ми за суинг …

В момента правя блог от 40 000 фута във въздуха. Има много хора, както и преживявания от този уикенд, за който искам да съставя, но не искам тази публикация да стане толкова дълго, така че ще я наложи утре.

Ям тези бисквитки с шоколадов чип, както и мисля за дрямка. Не искам да изхвърля часовата си зона, но съм супер уморен, както и краката ми болят от умора. Комбинацията от разходки в джапанки през цялото време след бягане на 16 мили, тялото ми крещи 🙁

Нямам търпение да стигна до собственото си легло за матрак!

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял