Здравейте! Как върви? Точно как беше вашият Lil Weekend?

Моят беше на случаен принцип вълнуващ. Не очаквах да направя нищо, както и в крайна сметка да се шокирам от покана да направя това ветроходство, както и днес Бен, както и добрите му приятели бяха извън града, както и пожелах да задоволят обяд .
Най -актуалните ми видеоклипове

Идеи за маскиране на маски за бягане, както и да се разхождате навън
Маска за лице за бягане, както и да се разхождате навън по време на огнището на коронавирус.
Изисквате ли да носите маска? Каква маска е най -добрата за бегачи, както и за проходилки?

Вижте най -добрия ми избор за маска.
Плюс предложенията на CDC за това кога да носите маска, както и какъв вид по време на огнището на Covid19.
Повече на runeatrepeat.com

Още видеоклипове

0 секунди от 7 минути, 15 секунди

След това
Тест за ковид 19 антитела
05:19

На живо
00:00
08:21
07:15

Те са огромни храни, така че отидохме на най -доброто местоположение на рамен в Ел Ей. Наистина е в Гардена, колкото и да е достатъчно близо. Непрекъснато го наричах Hakuna Matata, но това е Hakata Ramen – погледнете го, ако сте в това нещо.

Купувате купа с рамен, както и няколко от тях включват странични опции. След това купувате гарнитурата. Взех „L“, който включва салата, както и пържен ориз. Също така получих бракониерно яйце отстрани.

Една от жените на обяд посочи туризъм, както и преди да го разбера, че се променяме в колите и камиони, както и по нашия метод да темескал каньон да походи! Беше доста, но походът беше изненадващо труден – това е отчасти, тъй като беше горещо, както и ние бяхме пълни с юфка на рамен.

Правех си Run Eat Repeat Present, както и неочаквано всички пожелаха да се присъединят към мен! Ха! Това са моите нови предпочитани хора.

Поход в метеорологичното състояние на 90 градуса ви печели малко обръснат лед! Говорихме за това място, в което има представител за това, че е „най -добрият бръснат лед в Ел Ей“ (вижте стил точно тук – тези хора правят своите изследвания) – Blockheads.

И така, очаквах обръснат лед като рападо или нещо подобно, но това не е нищо подобно. Това е кръстоска между обръснат лед, както и сладолед – снежен крем. Резултатът е лек, както и люспести парчета прекрасна мразовита доброта.

Чашите са огромни, но тези неща са изключително леки, както и се спускат лесно. Всички ги изядохме, както и мисълта за получаване на друг!

За щастие секунди бяха вето в полза на масажите на краката. Сериозно.

След това имахме дълго време да убием в търговския център преди вечеря. както и вашият регионален моникан се случи на Nordstrom. Наистина искам да разтърсям външния вид на лентата за глава, но всички заявиха, че просто изглеждам като флапър.

Въпрос: Кое беше най -доброто нещо, което сте яли този уикенд?

Аз – обръснат лед, обръснат лед, обръснат лед.

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял