след Bellator 127 Калифорнийската държавна атлетическа комисия тества всички 22 бойци на картата. Това широко разпространено тестване очевидно е хванало много от бойците нащрек и според един източник „хората назад етап се изплашиха.“

Резултатите вече са в и, както се съобщава от Шердог, 4 от 22 -те изтребители, тествани положително за забранени вещества. Това е 18% от списъка, който се състезава тази нощ.

Както доказа Държавната атлетическа комисия в Невада, неочакваното тестване води до много по -голям брой положителни резултати от PED в ММА. Отчетените констатации на CSAC засилват заключението, че злоупотребата с PED е много по -широко разпространена, отколкото се разкрива с предвидимо тестване на PED.

Като се има предвид, че конвенционалните тестове на PED в спорта са „изпълнени с очевидни и ярки слабости“, надяваме се, че други комисионни ще следват този пример и ще тестват повече бойци, когато не го очакват.

По -рано тази седмица бойният спортен свят беше завлечен в съдебен процес с твърдения за пренебрегване в лицето на мозъчна травма и оправдана употреба на стероиди. Небрежните политики за тестване на PED ще поставят както промоутърите, така и атлетичните комисии в кръстосаните косми на съдебен процес в бъдеще, освен ако не се предприемат значителни действия за почистване на PED използването от спорта. Действията на CSAC за тестване на всички лицензирани бойци са стъпка в правилната посока и се надяваме други регулатори на спорта да забележат.

Споделя това:
Twitter
Facebook

Като този:
Като зареждане …

Свързани

БЕЛЕЛАТОРНО ПИСМО В ПОДДЪРЖАНЕ НА УСЛУГАТА НА АЛИЯ НА МАМОВЕМЕМА 13, 2017 г.
Атлетическата комисия в Мериленд се възползва от Zuffa PED тестово финансиране OffingApril 4, 2014 г. „Допинг“
Как (и защо) атлетичните комисии могат да почистят злоупотребата с PED в MMAMARCH 28, 2014 г. „Допинг“