Хоган Ловелс наскоро представи пет клуба за бейзбол в основната лига (MLB) в арбитражните производства за заплати, нарастваща зона за практика на фирмата.

Сътрудникът на Хоган Ловелс Джими Макенти служи като водещ съветник в това производство, което включва две арбитражни изслушвания, както и четири споразумения. Тъй като се присъединява към фирмата, той е изградил практика, фокусирана върху представянето на бейзболни клубове в основната лига в производството по арбитраж на заплатите.

McEntee представляваше Маями Марлинс в изслушване срещу стартовия питчър Пабло Лопес, в което арбитражният състав се произнесе в полза на цифрата на заплатите в размер на 2,45 милиона долара, представена от Марлинс. Той представляваше Сиатъл Маринърс в арбитражна загуба на изслушването, включваща втори основател Адам Фрейзър, както и четири клуба от Основна лига в случаите, които достигнаха сетълмента преди изслушванията: Балтимор Ориоли (начален стопанин Джон означава); Чикагските кубчета (ловец Уилсън Контрерас); Сиатъл Маринърс (аутфилдър Джеси Уинкър); както и нюйоркския метс (стартов питчър Крис Басит).

McEntee беше подпомогнат по тези въпроси от сътрудници CJ Harrington, Derek Centola, както и Matthew Marchiori (All Washington, D.C.), както и арбитраж на заплата Ребека Пастернак Еделман, както и Даниел Бланд.

Преди това McEntee подпомогна Балтимор Ориолс, Лос Анджелис Доджърс, както и на Минесота близнаци в други дела за арбитраж на заплатите. Той има рекорд в кариерата с 2: 1 като водещ съвет, представляващ MLB клубове в изслушвания за арбитраж на заплата.

Споделя това:
Facebook
Twitter
електронна поща