Здравейте! Липсваш ми! Как върви? Бях на МВР точно тук, както и щях да изчакам до новата година, за да се върна със съобщения, но аз бях жалко, както и пожелах да заявя „Здравей!“! Надявам се, че всичко е добре, както и вие имате фантастичен празник. кажи ми!

Ето моите случайни мисли, които бих искал да споделя днес … това е най -важното за моите мозъчни филми сега. Той подпомага да споделя толкова добре, тъй като имам чувството, че изискваме да наваксаме!
Най -новите ми видеоклипове

Моят красив съпруг в Pysch Ward: Мемоар – преглед на книги
Моят красив съпруг в отделението на Пиш: Мемоар
от Марк Луках

Оценка на аудио книги на най -продавания мемоар, издаден 2017.

Страхотно ли е слушане?
Споделям бърза оценка на книгата, предлагана на Audible.

От Amazon:

Сърдечно изтъняващ, но надежден мемоар за млад брак, който се предефинира от психични заболявания, както и утвърждава силата на любовта.

Марк, както и животът на Джулия заедно започнаха като приказен романс. Те паднаха като на осемнадесет, се ожениха на двадесет и четири, както и започнаха мечтания си живот в Сан Франциско скоро след това. Въпреки това, когато Джулия беше на двадесет и седем, тя преживя плашеща, както и непредвидена психотична почивка, която я кацна в психичното отделение почти месец. Някой ден тя беше динамична, както и добре коригирана; Следващата тя беше заблудена, както и самоубийствена, убеди, че харесваните й не са в безопасност.

Въпрос:
Каква книга или подкаст слушате сега ??

Какво трябва да слушам по -нататък?!

Връзките към книгата, както и други оценки са на runeatrepeat.com

Още видеоклипове

0 секунди от 5 минути, 31 секунди

След това
Тогава тя я нямаше – преглед на книги
04:20

На живо
00:00
08:21
05:31

1. Аз съм Санта Моника !! Или поне бях на Коледа …

Поставих много евтиния си костюм на Дядо Коледа, за да използвам чудесно, като тренирах моите елени … Предполагам, че reindogs …

2. Не харесвам наистина подаръци. Вярвам, че това също предполага, че не предоставям наистина страхотни подаръци. Това е нещо, за което трябва да се съобразявам, тъй като няколко от хората в живота ми може да имат подаръци като един от основните им като езици.

Смисълът на книгата с 5 като езици е, че определяте своя като език, както и да определите подобен език на вашите хора. Тогава можете да им покажете, че ги харесвате по метод, който наистина говори с сърцето им.

Това е просто нещо, в което вярвам в най -доброто сега.

3. Тамали. Въпреки че не харесвам подаръци … Харесва ми да разгръщате тамали !!

За съжаление моето домакинство не ги направи тази година. Вярвам в това да ги направя скоро, за да не губя вълшебния мексикански докосване. Както е, ние ги правим само когато една година – не искам да ставам толкова ръждясали!

4. Направих бисквитки, както и лакомства за няколко мои хора, както и не успях да осигуря една от кутиите. Този приятел в крайна сметка излезе извън града, така че аз направих това, което би направил всеки тип червенокръвни червенокоси амоника-изядох ги всички снощи, докато гледах телевизия. всички тях. Плюс нощта, преди да изям сместа от Chex, която направих.

За разлика от скорошното ми ярост на бисквитките …

5. Получавам много притеснения относно 24 -дневното предизвикателство. Предполагам, че хората се подготвят за удряне на новата година! Чувствайте се напълно свободни да изпращате имейл, ако имате конкретни въпроси. Както и тези съобщения също имат много информация …

24 -дневен пост пост

10 -дневно предизвикателство за чисто хранене

Бонус: Ново от Advocare-системата One / 80 = Това е общо 80 почистване на скокове, както и пакет за модификация на живота.

6. Кажете благодаря на вас за четенето, както и слушате подкаста.

Бях наистина забързана в централата на RER … работя върху работни места за Нова година! / Организиране / почистване / проучване на преместване (!!) / Интервюта с документи / подкаст, както и още.

И така – блогът, както и подкастът отнемат някои дни за почивка, за да ми предоставят възможност да наваксам, както и да работя върху всичко. Кажете благодаря на вас, че се придържате към мен. Това със сигурност е изключително труден момент. Оценявам го.

Все още актуализирам Instagram всеки ден, така че спазвайте @RuneAtrepeat там или във Facebook, ако искате да се мотаете.

7. Много съм развълнуван от новата година, както и да си поставя нови цели. Приготвен съм за нов начало много повече от всякога в живота си! Изисквам някои доволни, както и обнадеждаващи цели, както и имам няколко готвене в мозъчната си кухня.

Поставяте ли цели или резолюции за Нова година?

8. Слушам избор Б от Шерил Сандбург … засега ми харесва.

Подзаглавието се справя с неблагополучието, изграждането на издръжливост, както и открива радост…. Вярвам, че съм траен, както и положителен, така че въз основа на това не бих избрал тази книга. Въпреки това го видях в Instagram в контекста на подпомагане на предлагането с скръб, както и избрах да му осигуря изстрел.

Работя с скръб, както и с модификации на живота, както и е добре да чуя за обработката на скръб, както и за други, които се озовават добре. катоКакто наистина ме радва да чуя нещата в книгата, които са страхотни методи за подпомагане на завладяването на злощастните времена, които вече правя! Кара ме да се чувствам така, сякаш разбирам точно как да се грижа за себе си, както и да се справя с неблагополучието, както и да развивам дълготрайност много повече, откакто вече правя няколко от здравословните практики естествено! Върви Моникан. Това е нещо като интуитивен живот!

9. Планирам, както и да подготвя нови предложения за бягане, както и планове, подкасти, рецепти, както и още … Искам да бъда полезен, както и информативен за вас, така че ако имате конкретна концепция или притеснения, моля, уведомете ме . Изпратете ми имейл или го оставете в коментарите.

Искате ли диван до 5K план за обучение?

Искате ли да проведете първото си състезание, както и изискване много повече стъпка по стъпка съвет?

Искате ли план за полумаратон под 2 часа?

Искате ли планове за хранене за тренировки за половин или пълен маратон?

Искате ли мотивация да работи, както и ежедневни проверки с вдъхновение?

Искате ли да споделя какво е да си червенокос мексиканец, който се опитва да открие молив за вежди, който не беше ултра черен в CVS в Пико Ривера?

Искате ли прости идеи за подготовка за хранене?

Искате ли да разберете как точно да се храните здравословно с бюджет?

Искате ли да говоря с неелитни известни като типични бегачи за тяхното обучение, както и съвети?

Кажи ми! Харесвате ли всички тези идеи? Искате ли по -специално? Други ??

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял