, прекарах цял ден в борба с интернет … и загубих.

По някаква причина, след като телевизионният мъж дойде, интернет не си сътрудничи. Бих го обвинил, но е много по -вероятно моят 6 -годишен лаптоп да бъде изведен обратно и да се измъкне от мизерията си. По същество прекарах над 8 часа днес, опитвайки се да се свържа с интернет, да се събера, да се рестартира, да се обади на бюрото за помощ, да плаче, да се оплаква и да се рестартира отново. Ъъъ.
Най -новите ми видеоклипове

Получих тест на Covid-19
Получаване на тест за коронавирус – как работи, как се чувства, моя опит и други. Получих конвенционалния тест и Бен получи бързия тест Covid-19.

Още видеоклипове

0 секунди от 5 минути, 16 секунди

След това
Предложения за маска за маски за бягане и ходене навън
07:15

На живо
00:00
08:21
05:16

В средата на следобед имах тиквен пюре в купа и протеинов бар малко по-късно. Vega Vanilla Chai Powder е малко зелен, така че цветът не е твърде тиква-у, но вкусът беше!

Нашата пуйка на Spatchcock излезе твърде суха, затова избрах да направя супа от юфка с пуйка с половината от нея днес. Добавих няколко шепи от тази смес от Южна Зелени за някаква допълнителна мощност на супер храни.

Сервира се с чесън тост – бих могъл да ям онези златни поръчки чесън! Пробвал ли си ги?! Толкова добър. Сигурен съм, че сега се предавам на чесъна, но не можах да се спра.

Свързвам интернет от телефона си, за да напиша тази публикация и съм на път да предам моя лапър на този мъж, за когото се ожених, за да се опитам да поправя. Но всички знаем, че имам нужда от нов лаптоп (и по „ние“ аз намеквам „мен“). Бих прекарал цял ден в търсене на продажбите на Cyber ​​Monday за нов лаптоп-> Ако моят интернет работи по дяволите!

И така, мисля, че съм пропуснал автобуса или лодката или вълшебния килим и ще продължа да се втупвам с 22 паунда устройство с мен, докато пътувам. Поне това се счита за мое силово тренировка за деня, когато се разхождам из летището в Атланта с това нещо в ръцете си #mexicangirlproblems #bloggerproblems

Позволете ми да живея порочно чрез вас – вкарахте ли някакви черен петък или кибер понеделник сделки ??

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял