Здравейте! Бях планирана да направя някаква тренировка на събитието, на което присъствах тази сутрин, но не бях сигурен какво. И така, се захранвах със сандвич с яйца, преди да се отправя.

Вътрешното имаше смях краве сирене и кетчуп на полка
Най -новите ми видеоклипове

Американски преглед на книгата за мръсотия
Американски преглед на книгата за мръсотия

Още видеоклипове

0 секунди от 12 минути, 7 секунди

След това
Учене от лошо бягане
03:48

На живо
00:00
08:21
12:07

Плюс кана с ледено кафе за дългото шофиране до Ел Ей! Продължавам да забравям, че живея в окръг Ориндж, докато не се опитам да отида някъде в Лос Анджелис и това отнема завинаги! За щастие нямаше трафик и всичко беше плавно шофиране на плаване.

Бях поканен да присъствам на събитието „Бъдете годни и болка напълно безплатно през 2011 г.“ в Hidden Hills, Калифорния. Треньор на звездите – Кати Кайлер беше там, за да ни прехвърли през тренировка и да говори за лепенките на салоните.

Днес не се кандидатирах с надеждата, че това ще бъде законна тренировка и беше! Е, винаги става въпрос за това, което влагате в него, нали! и се погрижих да опитам всичко възможно

Направихме забавна верига от дъски …

Добре, може би дъските бяха най -малко забавни, но аз обичам тренировки с вериги! Правихме вериги в стаята с тежести в гимназията и беше забавно да продължим да го променяме!

Клеръти стол …

Бицепс къдрици с лента за съпротива …

Любимият ми беше батутът! Имах малко такова, когато бях дете и го обичам!

Вижте …

Добре, разбирате идеята

Ние също направихме: клякания, стъпки на дъска, трицепс потапяне, поемаме повишения и използвани плъзгачи – мисля, че имаше 8 вериги във всички.

След като тя ни показа как да правим упражненията, които направихме всяка за една минута и се завъртяхме из стаята.

След това имахме възможността да седнем с Кати и другите блогъри и да си поговорим.

Срещнах Skinnyrunner и няколко други нови лица и читатели на блогове! Най -добрата част от тези събития е среща с други блогъри от района, в който не разбрах, че и тя е в ОК. Живея в Лалаланд, извинявай.

Събитието беше спонсорирано от Salonpas, компанията прави лепенки за облекчаване на болката. Очаква се да ги използвате на възпалена или ранена зона и облекчаването на болката може да продължи до 12 часа! Имах отношения, които не траят толкова дълго!

Лявата ми група беше болна, така че днес ще го пробвам и ще ви уведомя какво мисля.

На път за вкъщи имах ябълка. Иска ми се да ви покажа много повече от частната общност, където имахме събитието. Обзалагам се, че на това място живеят много знаменитости! Но за съжаление, ние се заклехме в дискретността (не моят силен костюм, но се съгласих).

Сега тръгвам към баскетболната игра на малкия ми брат. Ще се видим малко!

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял