Дион Колер е професор по законодателство и партньорски декан по академични въпроси в Университета на Балтиморската институция по право, където тя също ръководи Центъра за спорт и закона. Ученият фокус на професор Колер е олимпийски и аматьорски спортни законодателство и тя е редовен медиен коментатор по проблеми, свързани със спорта и закона. Професор Колър е бил председател и като член на Изпълнителния съвет за секцията за спортни законодателство на Асоциацията на американските законодателни институции и е член на борда за оценка на антидопинговата агенция на Съединените щати. Професор Колер също е в редакционния съвет за световното списание за спортни законодателства и тя предоставя пробоно представителство на олимпийските спортисти на движението. През 2017 г. професор Колър бе удостоен с наградата на президента на Университета на Балтимор за впечатляващи постижения в преподаването, стипендията и обществената служба.

Въпрос: Какви са сценариите, които ви задействаха да гравитирате към спортното право?

Отговор: Аз бях спортист, който израства, така че моята оценка за ползите от спортното участие подтикна моя интерес към пресечната точка между законодателството и спорта.

Въпрос: В рамките на спортната законодателство, какви са вашите области на експертиза?

О: Олимпийски и аматьорски спортове.

Въпрос: Кой е най -значителният случай на спортна законодателство, в който сте били включени?

О: Имах шанса да работя с Юлия Степанова, спортистът, който взриви свирката на системния допинг на своите спортисти в Русия. Нейната смелост и ангажираност към реалността са трайна мотивация за мен.

Въпрос: Кое е най -удовлетворяващото в професора по спортна законодателство?

О: Комбинацията от работа с обучаващи се и допринасяне за общността. Радвам се да мога да работя върху проблеми, които ще осигурят целостта на спорта и ще донесат ползите от спорта на много повече деца и ще помогнат на поколение стажанти да направят същото.

Въпрос: Имате ли педагогически подход, когато се отнася до вашата академична практика?

О: Моят ментор подход е разработен при дизайна на Great Coaching. Искам стажантите да се подтикнат да бъдат най -добрите си и да определят основните си върхови постижения.

В: Показвате ли през есента, пролетта и/или лятото?

О: Падане и пролет.

В: Използвате ли текст? Ако да, кой?

О: Винаги съм харесвал Матю Митен и спортните законодателство и насоки на Тим Дейвис, тъй като той балансира материала за експертните спортове с решаващите проблеми в олимпийските и аматьорските спортове.

Споделя това:
Facebook
Twitter
електронна поща