овес за една нощ са здравословен модел на хранене, в който наистина можете да се ровите. Те са закуска без готвене, закуска, която е идеална за хвърляне във вашата чанта за работа или фитнес център. Освен че се изпомпва с огромни 25 грама протеин, както и почти половината от ежедневните ви влакна, бъдете сигурни, няма да бъдете гладни до обяд. Може дори да не бъдете примамвани от сладки желания следобед – това е фантастичната сила на протеина! Пригответе се да се настроите за успех на здравословно хранене през останалата част от деня.

Ако сте нов в играта за овес за една нощ, ето как да започнете. Оттам можете да изравните сутрешното си хранене със забавни аромати, смеси, както и гарнитури. Основен бонус: С страхотни оферти на сладост от пресни, цели плодове можете да се изправите подсладители, като мед, както и кленов сироп (но ако трябва, изберете лек дъжд). Точно тук са шест свежи, вкусни, както и нелепо прости методи за надграждане на овеса за една нощ.

6 Вариации на рецептата за овес за една нощ

Ванилия за една нощ овес с горски плодове и лимон

Нощув овес с банан и пекани

Matcha Overnight Oats с тропически плодове

Моркови за една нощ овес с орехи и стафиди

Тиква през нощта овес с червени боровинки и пепита

Шоколад за една нощ овес с череши и бадеми

Една бележка за млякото

Тези рецепти предполагат едно два удара гръцко кисело мляко, както и краве мляко, тъй като те опаковат най-много протеини. Ако обаче не правите млечни продукти, заменете 1 чаша (8 fl oz/250 ml) от любимото си алтернативно мляко. Вариацията на плодове Matcha & Tropical може да бъде вкусна с напитката за кокосово мляко, както и вариацията на шоколада и череша има смисъл с бадемовото мляко. Въпреки това, за да сте сигурни, че все още получавате достатъчно протеин, добавете допълнителни 10 грама протеин със 100-процентов чист протеин на прах.

Тази информация е само за академични функции, както и не се разбира като заместител на медицинската диагноза или лечение. Трябва да не използвате тази информация за диагностициране или лечение на проблем или състояние на здравето и уелнес. Винаги проверявайте с вашия лекар, преди да променяте диетата си, да променяте навиците си за сън, да приемате добавки или да започнете нова физическа фитнес рутина.

Беки Дъфет

Беки Дъфет е допринасящ редактор на храненето за Fitbit, както и на Way of Life Writer с ентусиазъм да се храни добре. Бивш редактор на готварски книги на Уилямс-Сонома, както и възпитаник на училището за готвене в Сан Франциско, тя редактира много готварски книги, както и многобройни рецепти. Животът на града я превърна в пристрастен към въртене – но тя все пак по -скоро ще язди кон. Тя живее в най -сладката общност в Сан Франциско, струва през уикендите на пазара на фермерите, опитвайки се да провери в пекарната, както и да пече огромни вечери за приятели.