Това е последното ми достигане на плажната публикация, както и аз съм тъжен.

Първо, искам да ви дам голяма дума благодарение на новия баланс, както и на организацията Reach the Beach. Те наистина ни закачиха целия метод, както и направиха преживяването толкова много по -страхотно. Кажете благодаря на вас!
Най -актуалните ми видеоклипове

4 -минутна стояща основна тренировка за бегачи
СТАНДАНЕ НА АБС тренировка, която можете да направите у дома. Никакви устройства Основни упражнения, които можете да направите, изправяйки се преди или след бягане. Бърз урок на 5 тренировки се движи за силно ядро, както и за затруднено затруднение.

Още видеоклипове

0 секунди от 4 минути, 31 секунди

След това
Тогава тя я нямаше – преглед на книги
04:20

На живо
00:00
08:21
04:31

И аз също трябва да ви извикам, за да Джак на нашия човек, както и на неговия екипаж. Сигурен съм, че не беше просто да живееш в микробус с 12 силни, миризливи жени (или 1 наистина силна миризлива жена от Калифорния, както и от приятелите си).

Джак имаше завладяваща визия за нашата група преди състезанието, както и аз гласен за натискане на тази идея. Но точно така излезе …

(Източник: pixelwiremedia.com / rtbrelay.com)

Когато за последно заговорих, току -що преживях моя 2am 8 Miler в черния терен, както и останалата част от микробуса ми завършиха пистите им.

Оттам се отправихме към следващата зона на смяна, за да опитаме, както и да заспим.

По това време около слънцето беше навън, както и беше трудно да заспим, но всички ние се влачехме. Няколко от нас заспаха.

Някои от нас имаха кикот на празника на покрива на микробуса.

Завършихме всеки престой на местата, на които започнахме от началото на състезанието. Ан, както и аз бях отзад, както и с гушкана.

Направих есен за малко за малко тук, както и тогава беше време да стана, да се подготвим, както и гориво нагоре! Насочихме се към регионални Dunkin Donuts за ледено кафе. В крайна сметка получих няколко дупки за понички, за да споделя микробуса.

Имах големи проблеми с корема, въпреки че, както и разбрах, че поничките може да не са чудесна идея. Върнах се, както и получих сандвич с яйца. Също така изхвърлих кафето, тъй като коремът ми беше каша. За щастие опаковах Имодий, както и това много помогна.

Преди последния си крак реших, че трябва да ям нещо, така че грабнах банан.

Бях истински ужасен, че ще имам проблеми с корема на моето бягане, както и в програмата няма бани, както и да излизам в поле или нещо, което е автоматично дисквалификация.

Всички сериозно обсъждахме какво бихме направили, ако някой им е с панталоните. Беше за истински.

Изчакахме последния бегач на Ван 1 да го внесе в зоната на смяна.

Ето я!

Тина грабна гривната за щракване, както и се оттегли невероятно бързо!

Бях след нея, както и като цяло просто чаках в портата на Порта, докато не беше мой ред.

Последният ми крак беше 6,77 мили със селски квартал. Краката ми бяха напълно мъртви от моята „скоростна работа“ посред нощ. Моите четириноги се почувстваха невероятно стегнати, както и бях получил огромен блистер под огромния си пръст на първия си крак на състезанието (толкова се страхувах през нощния крак, че не успях да си спомня, че ме боли!).

Моята цел за последния крак беше да 1.) не пукайте панталоните ми 2.) пуснете цялото нещо

Казах на екипа си, че изтласках сърцето си предната вечер, както и няма да бъда бърз за последния мач. Просто се наслаждавах на пейзажа, за да се разсея от крещящите си четириноги. За щастие за мен домовете на източното крайбрежие изглеждат различно от Калифорния, така че се разсеях, като ги инспектирах.

6,77 мили – типична скорост 8:59

Миля 1: 8:55

Миля 2: 8:33

Миля 3: 8:46

Миля 4: 8:57

Миля 5: 9:31

Миля 6: 9:16

.77: 8:58

Аз си класирах „B“ за този крак – всякакъв вид предположение защо?!

Превъртете надолу, за да видите отвратителната причина …

Предаване на Теодора!

Нищо особено специално в последния ми крак. Усетих как блистерът ми се влошава, както и по -лошо, докато просто не се възприема болката като разсейване от крещящите ми четириноги. Тогава усетих, че е поп! Около миля 4. Да, усетих, че го издува, както и всичко. Беше отвратително.

Когато приключих с неохотно свалих чорапа си, за да изложа щетите.

И така, последният ми крак получава „B“ за Blister.

След това се промених, както и вдишах огромна въздишка на облекчение, че моята част беше направена, както и аз просто можех да се насладя на останалата част от деня!

Аплодирахме останалата част от нашия екип, както и получихме трети вятър енергия!

Искрено ми хареса да мога да карам и около Масачузетс! Видях толкова много нови места на това пътуване.

(Източник: pixelwiremedia.com / rtbrelay.com)

По време на крака на Ан …

(Източник: pixelwiremedia.com / rtbrelay.com)

Явно съм ял и в някакъв момент …

В зона за смяна в очакване на Елизабет …

Тук чакаме отстрани на пътя за последния ни бегач Ашли, за да намерим. Имаше толкова много зашеметяващи зони, през които минавахме!

Накрая видяхме Ашли преди последния й тласък, както и се отправихме към плажа, за да я задоволи там. Беше невероятно да стигнем последно към плажа!

Всички бягахме заедно с повърхностната линия!

Отбор на БалаNCE!

Това, което беше невероятно невероятно в този екип, е, че не разбрах всички преди това състезание. Не е като всички да сме колеги или стари съквартиранти – половината от тези жени, които никога не съм удовлетворил. Но всички наистина работиха като екип. В крайна сметка бяхме житейски приятели за 48 часа.

Веднага след нашата група застреля Van #2 се насочи директно към храната, както и към палатките за бира. Бяхме гладни, както и не бяхме истинско хранене през целия ден!

Бягането е толкова частен спорт, правейки нещо като реле, тотално модификации на динамиката. Имах най -доброто време от живота си!

Въпреки че почти имах нападение в паника на нощното си бягане, щях да го направя още веднъж след секунда. Толкова много се забавлявах.

Сега разглеждам други щафети, тъй като не искам това забавно да работи високо усещане, за да свърши!

Харесваше ми да мога да прекарвам толкова много време с приятели, които не виждам това често.

Хареса ми да създавам нови приятели.

Харесваше ми да изкарвам сърцето си.

Хареса ми да виждам нови части на Съединените щати, които никога не съм проверявал –

И да можеш да тичаш с тях!

Всяка секунда се чувствах като на опит, както и имах взрив. Липсват ми приятелите ми – кога са следващите момичета?!

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял