Здравейте! Току -що се прибрах вкъщи от Сан Диего и се опитвам да обработя цялото забавление, което имах този уикенд на маратона Rock N Roll/Half Marathon. Вече планирах да го управлявам и за щастие Суджа ме покани да бъда част от техния екип на Blogger! Страхотно !!

Най -актуалните ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 2
Ден на списанието за обучение на маратон 2. runeatrepeat.com

Още видеоклипове

0 секунди от 1 минута, 45 секунди

След това
Високо постижение – добър преглед на книги за слушане
06:12

На живо
00:00
08:21
01:45

Първата покупка на събития беше обяд за истинска храна за храна. Никога не съм бил там, но съм чувал толкова много страхотни неща. Бях наистина в екстаз за това хранене. Почти съм сигурен, че ще отида този в Нюпорт известно време, така че тогава ще споделя подробности за него.

Групата беше Бреана, съосновател на Суджа Ани, Рер, Джина, Лета и Меган.

Тогава беше време да се удари в изложението. Вече не съм много голям на експозицията, имам чувството, че ако сте виждали такъв, вие сте ги виждали всички. Но, исках да видя щанда на Суджа, защото чух, че е невероятно готино. И те вземаха проби от любовния аромат на лимон, който още не бях опитвал – има кайен и знаеш, че обичам някаква подправка! хареса ми.

И аз също карах механичната обувка за бик. Ха!

Накрая беше време да се върнем към хотела за малко преди вечеря. И като се има предвид, че това беше мисия: въглехидрати, купих пица. Представете си моята изненада, когато Skinnyrunner я достави! Нищо чудно, че тя се оттегли от блоговете! Това е новата й концерт.

А другата вечеря …

Поставих нещата си предната вечер, за да проверя два пъти …

Време е да отидете на мейми!

Имах обаждане в 4:30 сутринта и направих кафе в стаята, докато се приготвях. Използвах облака Suja Vanilla, за да подсладя/сметана, точно както направих в този леден шейк за кафе, който направих миналата седмица. Съсобственикът на Суджа Ани също прави това!

Предварителни снимки с фитнесиста и ястия и мили

Бях в района на RNR VIP и всъщност видях куп мои приятели от други състезания. Обичам колко са приятелски настроени всички, това наистина прави състезанието толкова много по -забавно.

Това е Кевин …

И това е Мишел – и двамата са посветени на RNR бегачи.

И Марси, собственикът на Sporthooks! Имате ли още такъв?

Преди да го разбера, трябваше да се отправим към стартовата линия! Срещнах и някои читатели на курса, включително Даниел.

Избягах първите 7 мили с SR и тя ме крачи до DNF, така че разбрах, че трябва да се забавя или да се мразя по -късно в състезанието. Nhershoes улови тази снимка на нас, преди да се разделим.

Състезанието – обичам Сан Диего и абсолютно се наслаждавам на състезанията на RNR, така че му давам палци !! Това беше първото състезание Rock N Roll досега и компанията е базирана в SD, така че има голямо, забавно усещане за родния град. Единственият мъничък отрицателен е всеки, който е управлявал Rock N Roll San Diego (наскоро), знае за „частта по магистралата“ – около миля 21, който бягате нагоре за една миля на. Това е неприятно. Иска ми се да променят тази част.

Ходих тази част миналата година и отново тази година. Това просто се отнася до момент, в който тичам толкова бавно, че има много повече смисъл да ходя. Така го направих, с изключение на първия лем, взех селфи.

Финалната линия!!

Добре се справих и съм добре с времето си. Чувствам се, че беше горещо и просто пробягах маратон преди 7 дни, така че не очаквах невероятно бързо време. My Rock N Roll San Diego Marathon Резултати: 3:53:01

След състезанието намерих своя партньор в „Палатката Run Westin“ и получих тази много готина картина „Fashion Blogger“ след състезанието…. Мисля, че го наричат ​​„се взират в разстоянието, като не осъзнавате, че някой прави снимката ви, защото проверката на камерата е за Suckas“.

След състезание се отправихме към зоната за срещи в Petco Park. Избирам стълби над ескалатора 90% от времето, освен ако не е след състезанието.

Храна ме.

Оттам се отправих обратно към стаята, за да се отдръпна за малко. Накрая SR се отнасяше, за да ме вземе и да ме заведе у дома. И спряхме на разходката до колата й за някои изкушения за пътуване … Знаеш ли, просто момиче с всичките си вещи в 7-11 Не ми имайте предвид. Невероятно стилен.

Маратон готово и готово

Огромни благодарности на Suja за това, че подкрепих рутината ми за бягане и сок през последните шест седмици! Отпих от пречистиката преди състезанието, защото обичам цвекло и проучвания показват, че нитратите в сок от цвекло помагат при издръжливост! #boom цвеклото са в най -добрата ми напитка за възстановяване за бегачи – следващия път ще го сменя и използвам това вместо това.

Въпрос: Кое е най -доброто нещо, което сте яли този уикенд?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

ТуитЩифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте да избирате за тях:

AFC Half Marathon Race Recap и снимки

AFC Half Marathon Race Recap и снимки

Най -добрият град на Америка (Сан Диего) Резултати от расата на полумаратон и резюме. Снимки на полумаратон AFC. Работи в

Surf City Half Marathon Резултати и резюме

Surf City Half Marathon Резултати и резюме

Surf City Marathon и Half Marathon резултати и резюме. Снимки и забавление от полумаратонския бягане в плажа Хънтингтън

Rock N Roll San Diego Half Marathon 13 акцента от състезанието!

Rock N Roll San Diego Half Marathon 13 акцента от състезанието!

Rock n Roll San Diego Half Marathon Results и Recap. Курсът за бягане и акценти от състезанието! VIP опит a

Irvine Half Marathon Race Recap

Irvine Half Marathon Race Recap

Половин маратон резюме и преглед. Irvine наполовина луд полумаратон за бягане на маратон и преглед на състезанията и идеи за

Резултати от полумаратон на OC и топ 13 акцента

Резултати от полумаратон на OC и топ 13 акцента

Резултати от расата на OC Marathon и Half Marathon. Оранжев окръг резюме и най -добрите части от бягането на 13,1 мили. Отстъпки за други

Rock N Roll San Diego Marathon Half Marathon & 5K код за отстъпка

Rock N Roll San Diego Marathon Half Marathon & 5K код за отстъпка

Rock N Roll San Diego Marathon Half Marathon 5K код за отстъпка. Код на ваучер за юни 2019 г. И чета новия бу на Meb

⚡ от Shareaholic

.