Здравейте и доволен понеделник!

Влязох в окръг Ориндж около 21:00 снощи. Мислех, че ще бъда изтощен, но получих втори вятър и някак си имах енергия да остана за финала на сезона на истинските домакини на Ню Джърси.
Най -новите ми видеоклипове

Моята красива съпруга в Pysch Ward: Мемоар – преглед на книги
Моята красива съпруга в отделението на Пиш: Мемоар
от Марк Луках

Преглед на аудио книга на най -продавания мемоар, издаден 2017.

Добре ли е да слушате?
Споделям бърз преглед на книгата, налична на Audible.

От Amazon:

Сърдечно изтъняващ, но надежден мемоар на млад брак, който се предефинира от психични заболявания и утвърждава силата на любовта.

Животът на Марк и Джулия заедно започна като приказен романс. Те се влюбиха на осемнадесет, ожениха се на двадесет и четири и започнаха мечтания си живот в Сан Франциско скоро след това. Но когато Джулия беше на двадесет и седем, тя претърпя плашеща и неочаквана психотична почивка, която я кацна в психичното отделение близо месец. Един ден тя беше динамична и добре коригирана; Следващата тя беше заблудена и самоубийствена, убедена, че близките й не са в безопасност.

Въпрос:
Каква книга или подкаст слушате сега ??

Какво трябва да слушам по -нататък?!

Връзките към книгата и други отзиви са на runeatrepeat.com

Още видеоклипове

0 секунди от 5 минути, 31 секунди

След това
Маратон тренировъчен ден 6
01:19

На живо
00:00
08:21
05:31

О, БОЖЕ МОЙ. Нека обсъдим!

Неуспех на Америка = Забравих своя мотоакт в къщата на Кристин. Тя ми пише по време на моето освобождаване и каза, че го е намерила и ще го изпрати днес. Тя е най -добрата и се чувствам зле от това, че съм такъв диц. Бу ми.

Бягай – Направих лесен 6 мили без гледка и без музика. Само аз и филмите ми за глава това всъщност беше страхотно, защото имах възможността да помисля за всичко, което се случи този уикенд!

Вегас казва „Здравей!“ “Пренебрегвам те, защото ме бъзика.”

С всички приказки в Blogland за тиквени лате и такива, които жадувам по -фантастично кафе. Намерих тази смес от ледено кафе в Target и не можах да откажа продажбата на клирънс. Да, кафе е Няма вкус като нещо специално.

Закуска – Френски тост със слънчогледово масло и конфитюр. Това беше точно това, което жадувах. Толкова добре.

Зареждане с отбор –

Искам да благодаря на екипа за шоколадово мляко, че ме спонсорира да присъствам на Fitbloggin. Работя с компанията, защото Rock N Roll Las Vegas и това винаги е много положително, забавно изживяване.

Те подкрепят всички спортисти – не само професионалистите от най -добрите имена и аз обичам това! Всеки трябва да бъде насърчен да се натиска и да прави най -доброто от тях атлетично. Не съм много звезден бегач (и в началото бях самосъзнателен да работя с тях), но те подкрепят всички способности.

Ако сте спортист, който се радва на шоколадово мляко след тренировка, можете да кандидатствате за зареждане с отбор. Ако спечелите, ще получите 500 долара за спонсорство, шоколадово мляко и шанс да се състезавате за зареждане на отбор на 2013 Rock N Roll Edinburgh или Madrid Half / Full Marathon. <- Удивително, нали?! За да кандидатствате: Изпратете 60 секунди видео, което обсъжда вашата лична рутина след тренировка-и ролята, която шоколадовото мляко играе в него. След това, обединете приятелите си, членовете на семейството и колегите спортисти, за да гласувате за вашето видео, за да ви помогнат да ви помогнат за зареждане на екип. Кандидатстването за зареждане с отбор също може да помогне за предизвикателство на спортистите да отскочи. За всеки актьорски гласуване 1 долар ще отиде на Фондация „Създадените спортисти“. Кандидатствайте за зареждане с екип тук. ВЪПРОС: Какви са вашите Mini-Cools за седмицата за седмицата? Моите Mini-Cools: Искам да се разтягам след всяко бягане и да изрежа сладкиши тази седмица. Напоследък сладкият ми зъб е извън контрол, така че ще се опитам да го повторя. Изпратете ми работната книга Запазете Споделянето е загриженост! Дял Туит Щифт Дял Поща Дял Продължавайте да избирате тези: Какво е ХориВърнете се от вашата цел за бягане Какво ви задържа от вашата цел за бягане Вашето мислене е това, което наистина ви възпира от течащите ви цели. Не е вашата способност да бягате толкова бързо или далеч Rock N Roll San Diego Marathon Half Marathon & 5K код за отстъпка Rock N Roll San Diego Marathon Half Marathon & 5K код за отстъпка Rock N Roll San Diego Marathon Half Marathon 5K код за отстъпка. Юни 2019 Код на купона за отстъпка за състезание. И чета новия бу на Meb Rock N Roll Las Vegas Rock N Roll Лос Анджелис Маратон Половин 10K 5K Код за отстъпка Rock N Roll Las Vegas Rock N Roll Лос Анджелис Маратон Половин 10K 5K Код за отстъпка Здравейте!! Имам два нови кода за отстъпки за вас! Ето код за отстъпка за състезанието Rock N Roll Los Angeles октомври и a Обучение за видео серията Boston Marathon Host Hello! Обучение за видео серията Boston Marathon Host Hello! Здравейте! Аз съм домакин на видео серия, наречена „10 000 мили до Бостън“ с Hyland's Powered! Следваме екип от Хеле Rock N Roll Marathon - Съобщение за състезание 2021 Rock N Roll Marathon - Съобщение за състезание 2021 Marathon Races през 2021 г. Rock N Roll Marathon Race Director споделя актуализация на състезанията за 2021 г. и как са те Бостънски маратон понеделник, но виртуален 5K Бостънски маратон понеделник, но виртуален 5K Днес управлявах Бостънската атлетическа асоциация Virtual 5K! И това е маратон в понеделник, ами технически е 5k понеделник ... но t ⚡ от Shareaholic .