След мързелива сутрин в Тина се отправихме към терминала на полета за третия си партньор в престъпление – Чандра!

Тина ни навигира с града …
Най -актуалните ми видеоклипове

Високо постижение – Страхотен преглед на книги за слушане
Високо постижение от Tiffany Jenkins Review. Бърза оценка на новия мемоар на двойния живот на наркомана. проверен от автора.

Лесна книга, която да слушате, докато бягате, ядене или каквото и да е друго, което хората правят.

Още видеоклипове

0 секунди от 6 минути, 12 секунди

След това
Маратон тренировъчен ден 3
00:51

На живо
00:00
08:21
06:12

И аз бях ненужно в екстаз за мразовитите забележителности.

Отидох в Харвард. Искам да кажа, че отидох в разглеждане на забележителности в Харвард. Но, влязох, така че смятам, че съм израснал в мъдрост. Сега Бен няма да е единственият Ivy League Enterer тук. (Може би не влязох, тъй като използвах думата „Enterer“?)

Добре, не наистина, обаче беше наистина страхотно да се разхождаш из кампуса. Не буквално, беше готино, както на студ.

Управих се да мина покрай статуята на Джон Харвард, за да разтрие крака му за голям късмет на предстоящите ми тестове.

Всичко се използва надолу, но се надявам, че разбиращата сила все още е налице

Аз съм в Масачузетс. Не бих разбрал как точно се пише, ако не за този знак. Предполагам, че ако човек не може да напише посочеността, в която се намира институцията на Ivy League, човек не трябва да може да ходи в заявено училище?

След малко взехме решение да се впуснем в кафене Crema за някакво освежаване. Получих горещ чай, както и идентифицирах лакомство, което се опитвам да намеря известно време. Наскоро открих, че стандартните френски макарони не са кокосови орехи. Не разбрах това!

За съжаление този изгорял аромат на захар беше изключително карамел-у, както и аз го хвърлих след една хапка. Беше за най -доброто.

Днес обикновено е хранителна екскурзия на Кеймбридж, както и следващата ни спирка беше Тори Роу. Джейн от TR беше любезна, за да ни лекува за обяд.

Стигнахме там около 13:00, както и беше невероятно зает! Това винаги е страхотен знак!

Започнахме с чиния със сирене, която включваше хляб, сладко от смокини, бадеми от маркона, сирене, както и малко месо, което не мога да напиша, както и по -скоро да не ям.

Тина = Блог писател в действие!

За основния ми предястие купих вегетарието. Изскочи към мен веднага щом погледнах менюто, както и беше прост избор.

Хареса ми добавянето на краставица, както и туршии към топинг! Не съм питал, но не вярвам, че това е вътрешно направено веге бургер.

Сервира се с домашен пикантен кетчуп (обичан), както и с джалапено айоли.

Tory Row използва печени картофи вместо пържени картофи. работи за мен!

Днес нямахме нищо друго, затова взехме решение да се разхождаме около река Чарлз.

Не съм се мотал с Тина, като се има предвид, че януари (в RNR AZ), както и Чандра, като се има предвид, че срещата на върха за здравословен живот! Беше чудесно просто да ходиш, както и да говориш

Харесвам пътеки на брега на морето – не ме интересува дали е река, поток, океан или локва пикае – изпитвам удоволствие от ходенето, както и да тичам близо до водата <3 Не съм най -големият фен на всички тези бели неща на земята. Не знам, телефонът ми се обадете калифорнийски луди. Отдавна се има предвид, че съм виждал лед върху вода. Изключително дълго време. Тогава разбрахме, че нашият метър изтича, както и трябваше да пикаем, така че беше време да се върнем назад. Кожата ми ужилваше под миенето ми от студа. О. Може би съм приятел с честно време, тъй като може да се наложи да огранича GOS с тези две до лятното време в LBC. За щастие, останалата част от събитията тази вечер се обадете за дейности на закрито Ще се видим малко! Изпратете ми работната книга Запазете Споделянето е загриженост! Дял Туит Щифт Дял Поща Дял Продължавайте да избирате за тях: Пътуване Джейн оценка за бегачиПътуване Джейн оценка за бегачи Пътуване Джейн оценка за бегачи. Опитах го, както и споделям съвети! Проста за използване на преносима чанта за писоари, която е за еднократна употреба. Баня Опаковане за Run Disney White Wine & Dine Half Marathon Race Weekend Опаковане за Run Disney White Wine & Dine Half Marathon Race Weekend Опаковане за бягането на бялото вино на Disney, както и Dine Half Marathon Race Weekend. Какво опаковам, за да провеждам състезанието от 13,1 мили Бягане на остров Марко Флорида 2021 Бягане на остров Марко Флорида 2021 Къде да бягате на остров Марко Флорида. Изпълнение на идеи за пътуване, както и летни плажни пътувания. Блог на Флорида Run и 10 най -добри снимки от Бостънския маратон през уикенда 1 10 най -добри снимки от Бостънския маратон през уикенда 1 Boston Marathon Weekend Recap. Забавно от изложението на Бостънския маратон, храна, повърхностна линия, бягане, както и хотел. BAA 5K състезание, както и среща Лас Вегас храна, както и снимки на хотел Париж от The Half Marathon Weekend Лас Вегас храна, както и снимки на хотел Париж от The Half Marathon Weekend RNR Лас Вегас съвети за пътуване на половин маратон. Какво да ядем снимки на хотел в Париж, както и най -добрата храна, както и коктейлите. Бързо tr идеи за пътуване, както и истории от ваканцията в Сан Франциско идеи за пътуване, както и истории от ваканцията в Сан Франциско Идеи за пътуване от Сан Франциско. Пътуващи изповед от моята лятна почивка, както и предпочитани места в Сан Франциско Калифорния ⚡ от Shareaholic .