Урок №2: Пригответе (или напълно направете) всичките си съставки за обяд предната вечер.

Снощи днес направих салата за сьомга за обяд (всъщност в крайна сметка ядех, ако и за вечеря). Мислех, че поставянето му на хляба ще го направи твърде мокър, но поне имах готови да отида за тази сутрин. Оставих Бен бележка, преди да замина за бягането си, за да направя сандвич с сьомга за себе си и обвивка за сьомга за мен? Моят опакован обяд и закуски-ябълка, грозде, ядки, зърнени храни, моркови, обвивка. Имам кисело мляко, което ме чака на работа за следобедна закуска, за да мога да го изключа с клъстерите с ядки …
Последните ми видеоклипове

Златният ретривър няма да вземе хапчетата си!

Още видеоклипове

0 секунди от 2 минути, 19 секунди

След това
Мемоар на Джесика Симпсън – Открит преглед на книги
06:05

На живо
00:00
08:21
02:19

Нощта преди обяд подготовка съвети:

– Нарежете зеленчуци или плодове за салати и закуски

-Поставете чипс/зърнени култури/пътека микс/плодове в торбички или Tupperware

– Направете сандвичи или остатъци като „основно ястие“, ако то ще запази за една нощ

– Оставете настрана всяко кисело мляко/барове/закуски, които искате да вземете, така че те да са лесни за извличане на излизане

Бягай – Имах предвид да изтича толкова бързо, колкото можех 3 мили и да бягам назад, но напълно изгорих краката си на километри 2 и влачех останалата част от пътя. Трябва да работя върху крачка по -добре!

Закуска – Бен направи двойно зелено чудовище, за да споделим за закуска. GMS върви най -добре с геврек и PB&J? Щастлив съм, че е почти петък! Опитвам се да се боря през цялата седмица и наистина се влачи.

Благодаря на всички много за положителните коментари след публикацията ми снощи. Много съм разочарован, че продължавам да се връщам в пътуването си към по -здравословен начин на живот, но трябва да го поддържам в перспектива. Току -що се върнах от ваканцията и трябва да се върна на път – но драстичните мерки не работят дългосрочно (дори краткосрочно за мен!).

Днес се ангажирам със здравословен, балансиран план за хранене и упражнения – благодаря, че следвате заедно?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял