Законът за реформа в бокса на Мохамед Али, устав, предназначен за почистване на спорта на бокса, никога не е довел до успешна наказателно преследване. Това не се дължи на истината, че законодателството не се нарушава, а по -скоро изглежда, че има малко воля на федерално ниво, за да се приложи своите разпоредби.

Тим Лукенхоф, настоящият президент на Асоциацията на комисиите за бокс, в миналото е гласен за липсата на прилагане на този акт, както и тази седмица той е написал писмо до Лорета Линч, генералния прокурор на Съединените щати с искане за разследване до разследване както и бъдещото преследване на Ал Хеймон.

Писмото уточнява „можем да направим молба, че има„ разумна причина да вярваме “, че Хеймон е„ ангажиран с нарушение на тази глава “.

Пълното писмо беше придобито първо от SI.com, може да бъде открито тук, което се фокусира върху твърденията, че Хеймон нарушава устава, като едновременно действа като промоутър, както и мениджър, като по този начин нарушава секциите на устава, които са предназначени да действат като Защитна стена между промоутърите, както и мениджърите.

Не е сигурно какво, ако има такива, стъпва на генералния прокурор на САЩ, планира да сключи сделката с искането на ABC. Ще актуализирам тази история, когато се появи повече информация.

Реклама

Споделя това:
Twitter
Facebook

Като този:
Като зареждане …

Свързани

„Loser Pays“ в UFC Piracy Puractions е един метод на StreetJune 26, 2017 г. „Пиратство“
WBO отклонява съдебния процес, в който се твърди, че ALI ACT нарушения в арбитраж на 16 октомври 2018 г.
Асоциацията на бойците на ММА получават подкрепа от Teamsters Unionjuly 30, 2015 г. „ALI ACT“