По-рано изтъкнах защо в Онтарио няма подходяща рамка за Amateur MMA, както и до законодателните законодателства за публикуване на разходи S-209 не се приемат аматьорски MMA събития не могат да се придържат към раздел 83 от Наказателния кодекс.

Въпреки това изглежда, че някои аматьорски бойни спортни събития заемат местоположение без правителствени последствия. Pecker’d Promotions говори за поне две минали събития на ММА на техния сайт, които очевидно заемат място през 2013 г. след преминаване на разходите S-209, а именно аматьорските смесени шампионски шампионати по бойни изкуства, както и 2, които се рекламират, за да са заели местоположение на място на място на място, за да се занимават с местоположение на място в 13 ноември 2013 г., както и 14 декември 2013 г. в Бърлингтън, както и Брамптън Онтарио. Също така има видео акценти, публикувани в YouTube:

Аплодирам усилията за отглеждане на аматьорски бойни спортове в Канада. За да се случи това ефективно обаче, трябва да се въведе подходяща правна рамка. Отсъстват това, те включват опасност наказателно преследване съгласно Наказателния кодекс. За мое разбиране не е имало никакъв вид съдебни преследвания за събитията на AMMACS, въпреки раздел 83 от Наказателния кодекс. Тревогата е защо? Онтарио избира ли да постави главата си в пясъка, когато се отнася до аматьорската ММА Методът, който голяма част от Канада е направил преди разходите S-209 или, още по-лошо, правителството избира ли само избирателно да преследва аматьорските ММА събития по свое усмотрение?

Ако правителството търси другия метод, тъй като те вече са добре с любителската ММА, те продължават по грешния начин. Няма причина, поради която Amateur MMA не може да бъде легализирана в Онтарио, както и правителството може да избере да се съобрази или с модела на BC, дизайна на Saskatchewan, или да издълбае своя собствен път. Докато това не бъде направено тези, които участват в спорта, не вземат хазарт дали властите ще се стремят да приложат писмото на закона.

Споделя това:
Twitter
Facebook

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Дали канадските аматьорски шампионати са били дерайлирани? 10 февруари 2014 г.
Защо аматьорските смесени бойни изкуства остават незаконни в Онтариоджуне 17, 2013 г. „Аматьорски закон на ММА“
Законодателството за неволни последици – аматьорските MMA събития сега са незаконни, закрити в Canadajune 21, 2013 г. „Аматьорски закон за ММА“