здравей! Днес имах някои технически затруднения, така че доминирах много от деня ми. Първо правех видео и телефонът ми продължаваше да замръзва. Тогава няма да се качи. И тогава интернет се счупи по някакъв начин и след обаждане с обслужване на клиенти трябваше да отида да взема нов рутер.

Интернет отново е в действие – всичко останало все още е в ход.
Най -актуалните ми видеоклипове

Преди да бяхме непознати преглед
Преди да бяхме непознати от ревюто на книгата на Рене Карлино.
Бързи мисли и препоръки за аудио книги. Историята, разказвачът, рецензията и много повече от поредицата „Добър слушане“.

Още видеоклипове

0 секунди от 9 минути, 42 секунди

След това
Моят очарователен партньор в Pysch Ward: Мемоар – преглед на книги
05:31

На живо
00:00
08:21
09:42

Преди цялото това вълнение влязох в бягане. Тази седмица не успях да правя никакви силови тренировки, защото малкият ми апартамент е строителна зона. Нещата отнемат повече време от очакваното. Очевидно, когато някой върши някакъв вид работа на вашето място, сте предназначени да удвоите колко време казва, че ще отнеме.

Това е картината „преди“… за идеал сега „настоящият“ изглежда като пълен хаос, така че все още няма снимка „след“.

Вчера препоръките ми бяха да поставите поничката си в микровълновата. Днес е да се използва тази подправка на Carne Asada за всичко останало.

Трудно е да се работи тази седмица, защото работя от вкъщи и мястото ми е толкова малко, че е трудно да се намери място за работа, докато се случва ситуацията с изстъргване / боя за таван. Затова отидох в библиотеката, за да бъда продуктивен.

Зашеметяващото ми цвете Lil изглежда жив, но всички венчелистчета паднаха? Надявам се, че не съм го убил и тя ще се събере …

Тази седмица някой попита в Instagram „Какъв слънцезащитен блок, който не ти влиза в очите?“

Не винаги се придържам към една определена марка – но получавам този беззащитен слънцезащитен лъч много обикновено, защото е „сухо докосване“ и това го прави изсъхнало доста бързо. Обикновено не ми влиза в очите – но това се е случвало и преди.

Слънчев блок за бегачи Съвети:

1. Използвам три различни вида слънцезащитен блок за бягане.

– Използвам този Ultra Sunblock за лицето си Neutrogena за лицето си и обикновено използвам още един за ръцете си.

– Идеално сега използвам Suncreen Banana Boat Sports, защото има добра бутилка с помпа Lil. Лесно е да се прилага и по -достъпно от другия. Не се нуждаете от слънцезащитен крем за ръцете си, като се има предвид, че няма да ви набере в очите.

– Използвам слънцезащитен крем за краката си, защото е много зона за покриване и съм мързелив и не знам защо иначе.

2. Изчакайте, докато изсъхне, преди да отидете да бягате.

Моят предсърден процес на слънцезащита:

Първо сложих слънцезащитен блок на лицето/шията си. След това си правя ръце.

След това, оплетен косата си.

(И обикновено проверявам Instagram или Twitter или Facebook или всичко по -горе за малко.)

Накрая се хващам за бягането ми наслаждаване / козирка / колан за гориво / сандвич / компас / уплътнителен глазура / пипер спрей / солен спрей / телефон … и съм готов да тръгна.

По това време слънцезащитният блок е сух и не бива да ми изтича в очите.

Получих този двоен пакет слънцезащитен блок със SPF Chapstick в Costco.

Тъй като имах технически затруднения, не споделях любимото си ядене и повтарях от май !!

Най -добри статии за бягане, ядене и повторение на блога от май 2017 г.

Любимо бягане

Любимото ми бягане на месеца всъщност беше бягане/разходка – Tinkerbell 10K в Дисниленд! Това беше взрив и ново преживяване да бягате, облечени като русалка. Това вероятно е любимият ми костюм на Disney Disney. Беше трудно да се пусна в тези гамаши от русалка, но получих много снимки и наистина имах страхотно време.

Любимо ядене

Наистина съм във всички фантастични тостове тази седмица и лесният ми тост за еднорог беше наистина добър. Искам скоро да го направя за моята племенница!

Също така – синята престилка срещу хей там свежите ястия бяха невероятни. И обичам, че го споделих с няколко души и те бяха невероятно доволни от моите умения за готвене. Бум.

Ето моята синя престилка срещу хей там свеж преглед на преглед.

Използвайте тази връзка към Blue престилка за 3 безплатни ястия с първата си поръчка. ‘

Любима публикация, която бих искал да повторя

– Никога не съм имал някога – игра на Runner Edition. <- Играл ли си вече? Обичах да чета резултатите на всички в коментарите. И - Наистина ли отслабването на тегло ли е за контрола на порциите? Победителят в GudberMaid Meal Kit Giveaway е: Бретан V. Въпрос: Кое беше най -доброто ти бягане или ядене на май ?? Изпратете ми работната книга Запазете Споделянето е загриженост! Дял Туит ЩифтДял Поща Дял