ходенето по отличната Китайска стена беше в моя „списък с кофи“, както и аз го пресечех вчера!

Най -новите ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 4
Маратон тренировъчен дневник Ден 4 Проверете в

Още видеоклипове

0 секунди от 1 минута, 21 секунди

След това
Мемоар на Джесика Симпсън – Открит преглед на книги
06:05

На живо
00:00
08:21
01:21

Отличната китайска стена е дълга безброй мили, както и аз отидох на малка част от нея. Отидохме в една от най -големите автори за паркиране в района, за да можем да стигнем до висока зона с отлична гледка. Това беше билетната служба на Juyong Pass.

След като закупите билети, входът има бани, както и няколко магазина.

Те дори имат ледено кафе, ако изисквате увеличение, преди да се справите със стената.

Да го направим!

От този вход има пет кули. Това не е изключително дълго изкачване, около .75 мили. Въпреки това е изключително стръмно в много области, главно стълби …

С някои къси зони, които не са стълби, просто наклони.

Повечето посетители се изкачват до първата или втората кула. Имаше много по -малко хора, когато минахте покрай втората, както и трета кула.

Направих го до петата кула, където тя е мъртъв, както и празнуван!

„Ти не си герой, докато не изкачиш отличната стена“ – Мао

Отгоре има изключително стръмно стълбище, за да стигнете до върха на кулата.

Гледките са забележителни, както и това е толкова историческо място, което отделих много време, само за да взема всичко, както и да имам предвид този момент.

За съжаление, не можете да се изкачите през цялата отлична стена, тъй като тя вече не е непрекъсната. Има области, които не са все по -дълги, както и е трудно или вредно да се пресичат пеша. Предполага се, че само двама души са преминали през цялата отлична стена (пеша, както и колело, както и автомобили и камиони в комбинация), както и те са американски. Може би трябва да бъда #3?!?!

Тогава беше време да се върнем надолу …

Това е януари, както изглежда, е нисък сезон за туризъм, така че отличната стена не беше претъпкана. Чух истории за това, че е доста опакована, но имахме късмета да имаме най -добрите към себе си = шестте души от нашата група, които направиха всичко метод.

Цялото изкачване нагоре, както и надолу, отне около 1,5 часа (включително много спирки за снимки по пътя), както и беше 1,4 мили.

Един от най -добрите дни досега!

Съвети за отиване до отличната стена на Китай:

Както при много места в Пекин, носете своя собствена тоалетна хартия. Използвайте тоалетните в основата, няма да се покачва нагоре.

Проверете метеорологичното състояние, както и роклята на слоеве. В деня, в който посетихме, беше изключително мразовито, тъй като се изкачвах по стълби, стана горещо, както и свали някои слоеве.

Стълбите към ръчните релси са изключително използвани, както и някои са невероятно „вдлъбнати“ от милиони стъпала. Вижте вашата стъпка!

Отделете време, ако не сте във форма. Първите стъпки от дъното бяха най -стръмните.

Насладете се на всяка секунда.

(Да, бих искал да пусна отличния стенен маратон, но това не е разумно сега или може би някога. Изключително съм много благодарен, че имах тази възможност.)

Въпрос: Какво има в списъка ви с контейнери?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял