от Matt Weik

Ще бъда честен, има дни, в които просто не искам да тренирам. По дяволите, има дори няколко седмици, в които съм просто толкова забързан, че искам да избегна тренировките си напълно. Разбирам обаче, ако сложа тренировките си върху гръбнака, че не само ще съжалявам, но и аз също ще открия, че е по -трудно да се върна в жлеба. Следователно, в тази статия ще откриете някои сигурни методи, за да се вдъхновите да тренирате.

1. Погледнете вашите преди снимки
Много от нас не си предоставят достатъчен кредитен рейтинг за работата, която вече сме вложили в здравето и здравето си, както и за уелнес. Има толкова много хора, които са били сериозно с наднормено тегло, които скочиха на възможността да открият как точно да онлайн по -здравословен начин на живот, които отслабват, както и след свалянето на теглото, те започнаха да губят мотивация.

Фантастичен метод да се вдъхновите е да разгледате стари снимки. Имайте предвид човека на тази снимка? Този, който не искаше да отиде на плажа или басейна, както и да свали тениската си? Имайте предвид, че човекът на тази снимка, който веднага щом взеха последната си хапка храна, вече гледаше напред към следващата си храна? Вие убихте този човек преди години, както и построихте нов живот, нов човек от самото начало. Не искате да хвърляте цялата тази трудна работа, както и ангажираността, тъй като сте загубили някаква мотивация. Използвайте тези стари снимки, за да заредите желанието си да продължите напред.

2. Имайте предвид защо сте започнали да тренирате на първо място
Какво ви накара да искате да започнете да упражнявате? Може би това беше харесван човек, който почина от огромно сърдечно нападение заради лошия начин на избора на живот? Може би, тъй като лекарят ви каза, че сте на прага на диабета, както и изисквате да започнете да се грижите много по -добре за себе си, както и да се насладите на това, което ядете? Независимо от действителното събитие или момент, използвайте това, за да се натиснете. Не искате да преживявате тези моменти. Не искате да се окажете като човека, който се страхува да тренирате. Не искате да сте на прага на медицинска дилема заради лошия ви начин на живот. Имайте предвид защо сте започнали на първо място.

3. Погледнете целите си
Какви са вашите цели? Ако те са цели, все още не сте ги достигнали. Така че, по същество, вашето пътуване не е приключило. Все още не сте изпълнили задачата. Дори тогава все още не искате да спирате. Надявам се, че ако се съобразите с моята работа, вие сте използвали моите препоръки, както и сте написали целите си на хартия, както и ги държите някъде, когато ги гледате често. Напомнете си за какво работите толкова трудно. Това ли е цел за отслабване, която искате да уцелите преди интересна ваканция? Това е гол на тялото, за да можете да се изправите на сцената на състезание? Каквато и да е целта, продължавайте да напомняте за това, което настоявате толкова трудно да се постигне.

4. Наемете личен треньор
Ако искате да ритате дупето си, тогава наемете личен треньор. Тяхната задача е да натискат, както и да ви вдъхновят. Ако не са, добре, открийте нов треньор! Налични са много фитнес инструктори, които биха искали да ви поставят с тренировка, както и да видят, че постигате целите си.

Друго решаващо парче от това е, че плащате на този индивид. Много лични инструктори по фитнес имат политика за анулиране, при която ако избегнете тренировка с тях, все още сте таксувани за сесията. След няколко от тях ще забележите, че бюджетът ви става все по -малък, както и по -лек. Ако това не е достатъчно, за да получите задната част в предавка, не разбирам какво е.

5. Модификация на вашата тренировка
Понякога губим мотивация, тъй като просто сме уморени от тренировките си. Ако редовно правите точно същото нещо всяка тренировка, всяка седмица, всеки месец, ще се карате с ядки. Променяйте тренировките си на всеки няколко седмици или ги променяйте донякъде всяка тренировка.

Може би започвате, като правите набори от 10 повторения. Следващата ви тренировка може да я промените малко, като натиснете за 12 повторения. Или увеличете теглото, както и натиснете за 6-8 повторения. Ако вече сте правили това, променяйте варианта на упражнения. Вместо да използвате мряна за кърма, да го променяте толкова, колкото дъмбели или производител като кърмеща издръжливост на чук. Основната модификация може да доведе до невероятни ползи, не само в мотивацията ви, но и вашите резултати.

6. Наградете себе си
Кой не обича да се лекува с нещо хубаво? Особено когато трябва да го имате! Нещо, което съм направил лично, както съм виждал много от клиентите ми, е, когато постигнете една от целите си, излезте, както и ще получите нещо, което трябва да постигне с вашата цел. Например, ако имате цел за отслабване, както и я ударете, излезте, както и си вземете нов чифт панталони за тренировка или някои ризи/върхове за тренировки. Ако приемате молбаСъс сигурност, че правите кардио, излезте, както и наградете себе си с нов чифт обувки (които носите само когато тренирате). Искате да го направите нещо, което засилва поведението ви. Излизането, както и получаването на Bowtie няма какво да направите с целите ви за отслабване, както и в резултат на това да не е голяма награда.

Не се изисква да излезете, както и да получите нещо невероятно скъпо (макар че можете, ако наистина желаете). Най -важното тук е да се работи за цел при покупка, за да се гарантира наградата. Когато получите наградата, основната му функция е да не само да ви напомняте колко точно сте работили, но също така да ви държи на път, както и да се вдъхнови да постигнете следващата си цел. Опитайте се да постигнете целите сравнително възвишени, не ги правете толкова основни, че всеки уикенд излизате да получите нов чифт обувки и т.н.

7. Облечете дрехите си за тренировка
Понякога, когато не ви се струва да тренирате, най -доброто нещо е просто да облечете дрехите си за тренировка, както и обувки. Психически, той прониква в мозъка ви да вярва, че се подготвяте да упражнявате. Често това е всичко, което изисквате да кажете: „Е, облечен съм за фитнеса, така че може да отида.“ Колкото и да звучи, той наистина работи. Достатъчно смешно, дори разбирам хората, които спят в дрехите си за тренировка, така че когато станат сутрин, те дори не изискват да се облекат, те могат да си сложат обувките, както и да отидат незабавно, както и да го измъкнат Методът, така че е по -малко вероятно да избегнат тренировката си по -късно през деня.

8. Тренировка с приятел или член на домакинството
Фантастичен метод да се вдъхновите да се упражнявате, е да имате още един издънка, грешка, посочвам приятел да работи. Вашата задача е да вдъхновите своя приятел или член на домакинството, както и тяхната задача е да направите точно същото за вас. Вие изисквате да можете да ги държите отговорни, точно както те изискват, за да сте сигурни, че се показвате.

Като имате „приятел“, с който да спортувате, вие не само имате споттер за упражнения, но имате свой собствен развеселен участък от фитнеса. Вашият партньор за повдигане може да ви подтикне да заснемете много повече повторения, да увеличите теглото, както и да увеличите интензивността на кардиото. Вие, както и вашият партньор, сте много повече екип за поддръжка за всеки друг, независимо дали целите ви са напълно противоположни.

9. Тонове нова музика на вашата джаджа, която да слушате
Не разбирам човек, който обича да спортува в мълчание. Хората обикновено или се придържат към предпочитаните от тях мелодии, или слушат някаква аудиокнига. Така или иначе, опаковането на някакво свежо аудио на джаджата ви е фантастичен метод, за да се вдъхновите да вкарате дупето си във фитнеса. Независимо дали това е Франк Синатра или Еминем, с идеалната музика можете напълно да преобразите тренировките си от нещо скучно, както и изморително към нещо интересно, както и мотивиране.

Едно нещо, което трябва да отбележите … направете сами, както и всички около вас услуга, както и независимо от това колко точно харесвате музиката си, моля, носете слушалки. Може да харесвате Еминем, но други във фитнес центъра може да не искат да го слушат. Имайте някаква любезност, както и уважавайте тези около вас.