споменах миналата седмица, че току -що завърших серия от лазерно отстраняване на косата. Исках да споделя своите резултати и мисли, защото получих много различни резултати от всички останали отзиви, които съм чел онлайн.

Купих серия от 6 лечения на 2 области от Groupon. Отидох на много добре прегледан и уважаван Medspa. Бях много доволен от услугата и персонала. Не мисля, че резултатите ми имат нещо общо с местоположението. Двете ми области за лечение на лазерно премахване на косата бяха под оръжие и зона на бикини.
Последните ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 3
Маратон тренировъчен ден 3

Още видеоклипове

0 секунди от 51 секунди

След това
Преди да бяхме непознати преглед
09:42

На живо
00:00
08:21
00:51

Процедурата: Влизате и имате възможност да използвате изтръпващ крем. Първият път, когато го направих, не използвах изтръпващия крем и бях добре. Вторият път боли, така че го получих за сесии за лечение №3, 4 и 5.

Ако изберете изтръпващия крем, трябва да сте там половин час по -рано, за да го оставите да се настрои.

За действителната процедура носите защитни очила. Сестрата премества лазерната пръчица в линия в областта на лечението. Може да почувствате малко щракване или изгаряне. В началото беше много леко за мен. Но последното лечение (поради смесване с моето време на Appt) не направих изтръпващия крем и боли толкова лошо. Очите ми се поливаха от болката. Чувствах се, че бавно ме изгаря по кожата ми.

Получавате голи или поне премахвате дрехи от зоните, в които се лекувате. Мястото ми имаше хартиена пола за носене и те спускат стола, така че да лежите.

Това е вълшебната лазерна машина:

Процесът на отстраняване на косата: Получавате лечение на всеки 4-6 седмици или така, защото това е цикълът на растеж на косата. Предполагам, че в една област има нещо като множество космени фоликули и те искат да ги убият. Така че ходите на всеки 4-6 седмици, за да ударите всички бази.

Докато лечението боли, това всъщност не остави никакви марки. Бях малко червен веднага след това, но това отминава доста бързо.

Резултатите: Не ми се получи най -добрият кандидат за лазерно отстраняване на косата е човек с лека кожа и тъмна коса, защото лазерът някак стига до фоликула на косата през кожата и може да го „види“ по -добре с този контраст. Косата ми е много лека. Докато веждите на повечето хора или косата на ръката или какво е по -тъмно от косата на главата им, косата на тялото ми е по -лека. Така че СПА центърът ми каза, че това може да не работи 100%, но все пак бяха уверени, че ще получа добри резултати (просто не е перфектно).

Е, вероятно имам 30% намаление на косата, но все пак трябва да се сваля или да се бръсна. Това е най -вече разочароващо, защото процедурата беше толкова неудобна за последен път. Цялата тази болка за нищо! Бу.

Но аз съм говорил с други хора, които казаха, че работи доста добре за тях или ядеше най -малко около 70% от косата си.

Съвети:

Чувствам се, че лекарските кабинети винаги са студени, затова си купих чорапи, които да облека, докато се лекува.

Мисля, че Groupon беше страхотна сделка. Проверете го първо.

Мисля, че 6 сесии са минимумът. Купете поне толкова много.

Пропуснете го, ако имате руса или ягодова руса коса на тялото си.

Въпрос: Направихте ли нещо подобно? Как работи за вас?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте с тези:

Масажната завист химическа кора- преглед и преди и след снимки

Масажната завист химическа кора- преглед и преди и след снимки

Тази публикация е написана в партньорство с завист на масаж, но всички мнения са мои собствени. Здравейте! През последната двойка Мон

Болка на краката за бегачи – съвети и ресурси за тренировъчни нараняванияБолка на краката за бегачи – съвети и ресурси за тренировъчни наранявания

Най -добрите сайтове и информация отгоре на болката в краката за бегачи. Болката за бягане на краката може да бъде тендонит или стресова фрактура. CH

Носене на маска за лице, докато бяга навън

Носене на маска за лице, докато бяга навън

Маска за лице за бягане или ходене навън по време на огнище на коронавирус. Насоки за носене на маска от CDC. Съвети за BE

Моето куче трябва да има за ходене или бягане с вашето кученце

Моето куче трябва да има за ходене или бягане с вашето кученце

Ходенето на кучета трябва да има. Поискахте моите съвети за предаване за бягане с вашето куче – ето списък с любимите ми каишки, col

Моята почивка ден сутрин рутина

Моята почивка ден сутрин рутина

Моята сутрешна рутина в ден за почивка от бягане. Какво правя, какво ям в ден за почивка и други bts за ден за бягане

Асистираното разтягане ме кара да се чувствам фантазия

Асистираното разтягане ме кара да се чувствам фантазия

Total Body Stretch е нова услуга за подпомагане на разтягане при завист на масаж – направих 60 -минутна сесия от главата до петите assi

⚡ от Shareaholic

.