Burns Funding, алтернативен бизнес за финансиране, започнат от серийния предприемач Питър Дж. Бърнс III, удовлетворява мечтата на бивш играч на национална хокейна лига, измислен за Преминаване от изпълнен експерт спортист към успешен предприемач.

Роденият в Хюстън Блеър Стюарт изигра десет години експертен хокей, голяма част от него в много престижната експертна хокейна лига в света – НХЛ.

Благодарение на финансирането на Burns, Стюарт осигури 162 000 долара, което подкрепя развитието на прототипния продукт в индустрията за носене на червенокоси.

„Открих Питър, както и финансирането на Бърнс в LinkedIn, както и бях изненадан от това колко бързо успях да получа финансиране“, заяви Стюарт, който бизнесът се казва Tomcatt. “Това беше въпрос на месеци, от началото до края.”

За Стюарт финансирането на Бърнс беше фантастичен избор, тъй като Стюарт пожела да осигури възможно най -малко собствен капитал за стартиране. „С финансирането от финансирането на Бърнс успях да не осигуря никакъв вид собствен капитал“, каза той.

„Рисковите капиталисти, както и инвеститорите на ангели като цяло не мислят да инвестират в прототипи, както и ако са, те очакват значителна част от собствения капитал в началото на доста малка инвестиционна сума“, заяви Стюарт. „Признавам, че по-високата част от собствения капитал ще трябва да се мисли за много по-големите количества финансиране, необходими за производство, реклама и т.н., така че да не се налага да осигурявам справедливост в етапа на финансиране преди семето беше от решаващо значение, което ми позволяваше способността Да обсъждам по -високите суми на собствения капитал, когато започна да се грижа за финансирането на предприятието. “

Бърнс заяви, че се наслаждава на работата си със Стюарт.

„Можете да видите, че като предприемач той има точно същото решение, както и способност да вижда каквото и да е около него, което е имал като експерт спортист“, заяви Бърнс. „Предполагам, че Блеър ще бъде изключително успешен като предприемач.“

Патентният носим продукт на Стюарт, който обикаля шията ви, който е гъвкав, достатъчен, за да се използва за охлаждане или затопляне, в зависимост от климата. Той може да се използва в индустриална обстановка (например строителния пазар), развлекателна обстановка (като ходене на куче) или спортна обстановка (джогинг или голф).

„Блеър наистина удари къща с продукта“, заяви Бърнс. „След като прототипът е разработен, ние гледаме напред, за да му помогнем да открие необходимото финансиране на пазара, както и да произвежда продукта.

„Също така вярваме, че има много други бивши експертни спортисти, които имат подобни фантастични концепции за продуктите, както и услугите“, заяви Бърнс. „Тук сме тук, за да доставим финансирането, ако те изискват.“

Споделя това:
Facebook
Twitter
електронна поща