) Робърт Фонтан е обявен за бизнес съвет на бейзболния клуб на Тексас Рейнджърс.

Фонтан, възпитаник на законодателния колеж в Университета на Стетсън, оставя след себе си обстановка като генерален съветник на Партньора за Обединената футболна лига, където прекара предходните десет месеца.

От 2014 г. до лятото на 2020 г. Фонтанът беше адвокат на бейзбола в непълнолетната лига, като по това време изгрява партньорски съвет на заместник -генерален съветник.

В сегашната си роля той ще:

– Предлагайте правни указания на изпълнителната власт, както и за висша администрация по голямо разнообразие от правни въпроси, индустриални договори, както и на сложни транзакции.

-Определете възникващите опасности, както и тенденциите, оценявайте, както и вярвате стратегически по сложни проблеми с опасността, както и предоставете насоки, ориентирани към решения, за намаляване или справяне с подобни рискове.

-Подкрепете бизнеса, както и нейните дъщерни дружества, както и филиали по отношение на сложната администрация на местоположението, както и операциите по въпросите за мащабни събития.

– Подкрепете бизнеса, както и неговите филиали, както и дъщерни дружества по отношение на сложните индустриални истински имоти, включително търговия на дребно, офиси, придобивания, разпореждания, развитие, както и финансиране.

-Помогнете на EVP/Генералния съвет в управлението на бизнеса, както и на въпросите за спазването на изискванията, имиграционните въпроси както за униформени, така и за неефициент персонал, a

Управление на съдебни спорове.

– Насърчаване на редовното развитие, оптимизация, както и прилагането на разработване на договори, както и процесите на правна оценка, както и изискванията за максимална ефективност.

– Работете с външни адвокати, както и с други съветници, ако е необходимо.

– Други отговорности, както и задължения, които могат да бъдат възложени от EVP/Генералния съвет.

Споделя това:
Facebook
Twitter
електронна поща