от Джонатан Легер

Може би сте чували бръмчене за това как анаболните добавки не са изключително здрави, но това просто не е така. Има много хора, които безопасно ги използват, за да постигнат значението, което са търсили. Основният проблем при тях е истината, че много хора започват да ги приемат, без да се обучават първо. Точно тук има шест съвета, които трябва да проверите, преди да започнете.

Пийте много вода
Като някой, който се опитва да вкара тялото си в оптимална форма, трябва да консумирате много вода на рутинна основа. Това е още по -важно за хората, които приемат анаболни добавки. Много от тези продукти съдържат масло, което може да е пълно с неизвестни токсини. Пиенето на много вода ще гарантира, че те са изчерпани, както и не са позволени да окажат неблагоприятно влияние върху вашата система.

Спих много
Много културисти са под фалшивата концепция, че анаболните добавки работят сами, за да натрупват тялото ви, но това просто не е така. За да вземете добавките, които приемате, за да ви осигурят най -добрите възможни резултати, важно е да получите поне осем часа сън на нощ.

Когато почивате, мускулите ви се предоставят възможността да се възстановите. Получаването на далеч по -малко сън никога не е умно, тъй като това означава, че преуморявате мускулите си, както и да не позволявате на тялото ви да се попълва както трябва. По принцип всички пари, които сте похарчили за добавки, ще бъдат пропилени, тъй като вероятно ще получите много по -различен резултат, отколкото сте очаквали.

Да бъда постоянен
Приемането на анаболни добавки означава, че трябва да сте готови да работите, както и да ги вземете според указанията. Не можете да очаквате да ги приемате винаги, когато го заобиколите, както и да се окажете с тялото, за което винаги сте мечтали. Ежедневно, че не ги приемате, е пропуснат шанс, както и на крачка от тялото, което желаете. Ако трябва, задайте аларма, която да ви напомня да ги вземете.

Яжте повече от нормалното
Повечето информация за здравето и здравето казва на хората, че трябва да ограничат значително приемането си на храна, за да бъдат в най -доброто здраве, но това не се отнася за хора, които приемат анаболни добавки. Въздействието, което оказват върху тялото, го превръща в онлайн пещ. Това означава, че ще можете да отхвърлите по -голямата част от храната без много усилия, така че яжте.

Концепцията е да ядете много повече протеини, както и въглехидрати, отколкото обикновено, като същевременно се уверите, че не консумирате повече мазнини, отколкото е необходимо. За да го разградите просто, 30% от калориите, които приемате всеки ден, трябва да са от протеин. 50% от въглехидрати, както и от престоя 20% трябва да са от мазнини. Да останеш с този баланс ще ви помогне да постигнете максималните резултати.

Избягвайте неизвестни търговци
Има много хора, които толкова мислят да вземат анаболни добавки, че са готови да влязат сляпо в оферта с неизвестен търговец. Това никога не е страхотна концепция, когато става въпрос за нещо толкова сериозно като това. Разбира се, можете да вземете възможност за закупуване на продукти като дрехи, както и електроника от доставчик, с който не сте изключително запознати, но всичко, което ще трябва да загубите, е пари. За съжаление, има много хора, които откриха трудния метод, който да бъде безразсъден при избора на доставчик, може да окаже неблагоприятно въздействие върху тяхното здраве и благосъстояние, както и за това.

Има безброй форуми, в които хората се насочват, за да обсъдят достойнствата на добавките, които вземат, както и резултатите, които са имали от закупените от тях продукти. Платете отблизо лихва за това, преди да купите нещо. Единственият метод, който трябва да си позволите да продължите напред с покупка, е, ако редица хора, с които сте запознати, са направили положителни препоръки.

Терапията след цикъла е от съществено значение
Концепцията за приемането на културинг добавки е да не продължават да ги приемат безкрайно. Те трябва да се приемат в цикли с период на почивка между тях, така че тялото да не се поставя с повече, отколкото може да се справи. Между всеки цикъл е важно да приемате изключително ниска доза, за да стимулирате производството на естествен хормон на тялото си. Разбира се, можете да избегнете тази част, както и да отидете на мразовита пуйка по времето, когато в момента не сте на цикъл, но това означава, че тялото ви няма да създава никакъв вид естествени хормони междувременно, както и ще трябва да дозата За по -дълго, отколкото може да сте предвидили първоначално.

Когато сте във фитнес центъра, както и виждате хора със стоманени тела, винаги има вероятност анаболните добавки да играят роля в техния успех. Ако търсите да постигнете точно същото значение без инциденти, трябва да имате предвид цялата тази информация.

за автора
Джонатан Легер е журналист на свободна практика, както и малък собственик на бизнес. Ако някога сте в Ашвей, Северна Каролина, той ви предлага да получите масаж на Ашевил.