днес пенсиониран състезател по ММА публикува, а не туитът. Ще го оставя да говори сам за себе си.

Ако това беше изложено при всякакъв вид спорт в основната лига, това ще бъде основна новина за ESPN, Sports Illustrated, както и най -вероятно големи търговски обекти извън спорта. Въпреки това в ММА щурци.

Позволете ми да разруша законното отстраняване на обикновения английски език.

Мениджърите представляват своите клиенти. Те им дължат „доверително мито“, което показва, че трябва първо да поставят на своите клиенти най -добрите професии за парични интереси. Най -основният от който е договарянето на най -добрия ден за заплащане за техните двубои.

Ако мениджър заявява в противоположната страна на споразумението „ние ще вземем още по -малко, така че да разберете, че съм лесен за работа“, те се стремят да направят едно нещо. Подреждат джобовете си чрез кратко промяна на клиентите си. Това е нарушение на доверителното задължение.

Много северноамерикански атлетически комисионни лиценз MMA мениджъри. Изискванията за квалификация обикновено не съществуват, като позволяват грубо недостатъчно квалифицирани хора представляват окупацията на други парични интереси за печалба. Това трябва да се промени.

Но дори и при разхлабените изисквания на местоположението, нещо като това не трябва да бъде поносимо на комисиите. Много от тях имат силата да спират или отменят лиценза на някой, който донесе неуважение към спорта. Мениджър, който хвърля собствените си клиенти под автобуса, за да се възползва от промоутър, определено прави това.

За да разгледате два бързи примера, компенсацията в Невада се радва на силата да

„Спиране или отмяна на лиценза, одобрението, регистрацията или санкционирането, налагате забрана на участието в невъоръжена битка в тази посока за определен период срещу, в противен случай дисциплина или предприемете всякакъв вид комбинация от такива действия срещу лице, лицензирано, одобрено , регистриран или санкциониран от обезщетението или е свързан по друг начин с невъоръжена битка в това уточнете кой е в решението на Комисията … ангажиран с поведение във всякакъв вид време или място, което се счита за обезщетението да покаже дискредитиране на невъоръжен битка. ”

Ню Йорк посочва бележката за атлетични компенсации

„Всяко лиценз, моментно разрешение за работа или друго разрешение, издадено съгласно разпоредбите на тази длъжност, може да бъде отменено или спряно от обезщетението, когато лицензополучателят, разрешено организирано образувание, в решението на Комисията е нарушил всякакъв вид споразумение на настоящия член, правило, правило или закупуване на комисията, демонстрирано поведение вредно за интересите на ареаторните бойни спортове нормално или на обществения интерес “

Има много примери за комисии, които хвърлят книгата на притежателите на лицензи за привидно нерелевантни нарушения. Забраната за марихуана на Ник Диас се отнася до ума. Ако комисиите наистина искат да упражняват своите правомощия за сигурността на бойците, история като това трябва да се разгледа с пълните им ресурси.

Реклама

Споделя това:
Twitter
Facebook

Като този:
Като зареждане …

Свързани

MMA мениджърът декларира бойците, които ще бъдат наранени от разкриването на пазарни тарифи 22, 2018 г.
Проучвани документи Видове наранявания, както и проценти от MMA, BJJ, както и джудо от американските спешни случаи 30, 2018 г. „Проучвания за безопасност“
Компилацията на Калгари на Unified Policies на MMA фантастична тема за други 24 юли 2018 г. „Калгари Комисия по спортна комисия в Калгари“