Онзи ден на вратата ми се появи 6’3 красив синеок брадат мъж. И когато някой подобен се случи – особено когато имате афинитет към сините очи и трапчинки, слушате.

(Rocknrollmarathon IG)
Най -актуалните ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 3
Маратон тренировъчен видео дневник – Ден 3. Провеждане

Още видеоклипове

0 секунди от 51 секунди

След това
Как да направите тренировка на долната част на тялото за бегачи a
03:09

На живо
00:00
08:21
00:51

Дълга история, невероятно кратък Бен (горното посочи брада-у), и аз живея отделно от известно време. Може би един ден ще опиша цялата ситуация. Може би просто ще се прехвърля на хората лично. Може би ще напиша книга или на стена на душове … но засега е твърде сложно, за да се опише наистина правилно.

И така, защо дори ви казвам, ако не получите всички сочни детайли?

Защото съм в самолет, насочен към Флорида, за да се мотая с Бен и семейството му в продължение на седмица или две или може би завинаги. кой знае? Сигурно не го правя.

Мога и ще правя блог от всяка точка на света с интернет, така че да не се отрази на RER. Но това ще са различни снимки и храна и места, които тичам, така че просто исках да разбера защо съм на ново място за малко.

Нещата, през които преживях, като се има предвид, че публикувах, че имам „някои ужасни новини“ през септември, бяха груби. Но отново е твърде сложно за публикация в блога и споделя само моята страна на историята. Така че засега просто живея живота си и ако има нещо ново, което да съобщя, че ще бъдеш първата четвърта, която знае

Плюс това, аз просто гледам на ярката страна на това – ей там тичам и ям във Флорида, а не твърде много.

Обратно към бягане и хранене и блогове …

Тази сутрин направих 10 мили преди полета си. Имах намерение да измина много километри преди пътуването, но нямах време. Ще го компенсирам следващия път.

(RER Instagram)

За щастие имах време за питие преди полета … абсолютно необходимо.

Въпрос: Каква беше вашата тренировка днес?

Имали ли сте Москва муле?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял