Джим Мос, професор по спортна законодателство в Колорадо, пусна нова книга, озаглавена „Лодване на Гранд Каньон:„ Как да “за личните лодки, която„ ще помогне Направете си, когато в цял живот работи.

Купете книгата, като отидете тук.

„Река Колорадо, стрийминг с Гранд Каньон, е едно от многото невероятни места в света на Земята. Рафтинг, както и каяк по реката е водното пътуване на цял живот. Независимо дали се опитвате да получите разрешение или вече имате едно разрешение, тази нова книга веднага ще улесни планирането на вашия Grand Canyon River Trip.

Искате това, когато в живота си опит да бъде каквото сте чували, както и да мечтаете от години. Лодката на Гранд Каньон ще помогне да сбъдна тези мечти.

25 години работа по индустриални пътувания в Гранд Каньон, както и на лични пътувания, или както телефонът на Park Service ги нарича нетърговски речни пътувания, ми помогна да събера най-доброто от двата свята. На всичкото отгоре работих с речни пътувания за много бизнес около Изтока, както и на запад. Двадесет и пет години рафтинг на Запад, 1000 от речните дни, както и много индустриални, както и лични пътувания, ми предоставиха шанса да избера най-добрите от всички произведения, за да съставя тази книга, както и да направя вашето пътуване специално.

Тази нова книга веднага ще улесни планирането на вашия Grand Canyon River Trip.

Тази книга ще

Планирайте да съберете пътуването си заедно

Изберете идеалните приятели, за да слезете с реката с вас.

Да ви помогне

Знайте каква екипировка изисквате да донесете със себе си, за да направите пътуването по -просто, както и по -добро

Давам ви много повече време да се насладите на Гранд Каньон

Спестете ви време

Спестете ви пари

Покажете ви всички избори, които имате в планирането, както и да проведете пътуването си

Да ви помогне

Лодване на Гранд Каньон обсъжда политиките за пътувания с нетърговски реки, както и защо, както и как точно националният парк Рейнджърс на Националния парк на Гранд Каньон прилага правилата. Като разбирате, както и разбирате разсъжденията за насоките, ще имате много по -добър опит с Rangers на National Park Service.

Тази книга е пълна с:

Идеи за това как точно да планирате, както и какво да не планирате личното си пътуване с река.

Как да изберете какви ястия ще работят за вашата група, както и за пътуване

Идеи за това как да организирате точно

Вашето пътуване

Вашите екипажи за кухня

Вашето меню

Вашето меню въз основа на вашия график

Вашата лодка

Как да се монтираме бързо сутрин

Как бързо да се де-Риг вечерта

Как да планираме, предварително

12 глави на идеи, спестители на времето, устройства, както и екипировка, която да донесете, както и да не донесете. Най -добрият метод за организиране на вашето пътуване, както и най -добрият метод, за да поддържате всички щастливи. 150 страници на съвети, техники, както и концепции, които да ви накарат да се наслаждавате на пътуването, както и да не се грижите за това. Две глави относно ресурсите, връзките, както и терминологията, за да ви помогнат в крайна сметка да бъде личен лод на Grand Canyon.

Искате да управлявате Гранд Каньон.

Планиране на вашето пътуване: Организиране на вашите хора

Какво да сваля по реката: неща

Храна, както и приготвяне на храна преди пътуване

Неща, които трябва да направите, преди да започнете пътуването си

Идеи за опаковане, както и такелаж

На реката

Специални дни на реката

Стигане до края на пътуването ви

Подсказва предложения и трикове

Речен етикет

Книги, сайтове и референции

Приложение

Речник: Гранд Каньон Условия и терминология

Рафтинг на бяла вода, както и каяк на легендарните бързеи, рога, гранит, кристал, както и лава са това, върху което мечтите ви се концентрират, достатъчно ли сте страхотни, мога ли да го направя, точно колко забавно ще имам? Тази книга ще ви покаже как точно да тонирате лодките си, както и да предложите с проблемите, така че управляването на Rapids не е да се държи през цялата нощ, който може да бъде.

Река Колорадо може да предложи много повече, отколкото просто страхотна бяла вода. Гледките, които се предлагат само при речно пътуване, като рая на Васи, пещерата на червената стена, пропастта на елфите, както и водопадите Deer Creek са само няколко.

Без значение дали отговаряте на тази книга на писмото или погледнете с нея за някои нови идеи, лодката на Гранд Каньон ще ви помогне да се насладите на каньона, разгледайте го да модифицира живота на хората, с които плавате надолу, както и, както и Чуйте се на това, което ви е направило, когато се приберете вкъщи. ”

Споделя това:
Facebook
Twitter
електронна поща